Moren blev tilsvinet over dette billede: Nu fortæller hun historien bag

15/1/23 14:12

Henrik Rothenbücher

Foto: Facebook
Molly og hendes to måneder gamle datter befandt sig i en lufthavn, da der blev taget et billede af hende, som endte med at få stor opmærksomhed.

Rejsen til udlandet kan være en udfordring i sig selv - men har man en baby eller to, der skal med, kan rejsen selvsagt blive endnu mere vanskelig.

Det kan Molly uden tvivl underskrive, efter at have tilbragt mange timer i lufthavnen med sin to måneder gamle datter.

Molly fandt det nemlig meget udmattende at skulle rejse med sin datter, hvorfor hun af og til havde brug for at strække armene. 

Men hvad Molly ikke vidste, var, at der blev taget billeder af hende, som efterfølgende blev delt på Facebook.

"Albert Einstein sagde engang: 'Jeg frygter dagen, hvor teknologien overtager vores menneskelighed.. verden vil blive befolket af en generation af idioter," skrev manden til billedet, han havde delt. 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Molly fandt først ud af, at billedet eksisterede, da det gik viralt med mere end 65.000 reaktioner - og her var mobningen allerede startet. 

For ikke alene blev hun hængt ud på de sociale medier, men hun blev også udsat for cybermobning og chikane fra fremmede, som irettesatte hende for tilsyneladende at "ignorere" sit barn for at bruge sin mobiltelefon.

Molly fandt naturligvis det hele meget uretfærdigt, og hun valgte derfor at fortælle historien bag billedet. 

Hun ønskede nemlig at bevise, at der er mere til en historie, end hvad øjet kan se. 

"Vi var så uheldige, at vi sad fast i lufthavnen midt i et computernedbrud," sagde hun til Today.

Som følge af computernedbrudet, endte Molly og hendes datters fly med at blive forsinket, og deres fly blev derfor ombooket. 

De måtte tilbringe 20 timer i lufthavnen. 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Molly fortæller til ovennvænte medie, at hendes arme var blevet trætte, da billedet blev taget, samt at barnet havde brug for strække sig ud. 

Det udmattede mor havde samtidig brug for at komme i kontakt med sin familie, som var meget bekymrede, hvorfor hun sad med sin telefon.

Molly var dog mest af alt bange for, at det ville medføre et dårligt ry samt koste hende sit arbejde.

Men det gjorde det ikke - ikke som sådan. 

Molly besluttede sig nemlig for at sige sit arbejde op, hvorefter hun har modtaget utallige beskeder fra folk, der ønsker at udvise støtte. 

I kølvandet af at have sagt sit arbejde op, håber hun, at hendes historie vil være en evig påmindelse om, at et billede hurtigt kan blive spredt, men at det sjældent fortæller hele historien.