Mormor skal møde sit nyfødte barnebarn: Så opdager hun, at datteren har holdt noget skjult

Foto: Youtube

Hun var så glad for at skulle møde sit barnebarn, men så finder hun ud af, at datteren har holdt på en hemmelighed.

At blive forældre til et barn er en utrolig ting. Ikke blot for forældrene, men for hele familien.

Nogle mødre beslutter at holde deres familie opdateret under hele graviditeten og fødslen. Andre foretrækker at holde et par ting for sig selv, så de kan overraske familien, når tiden kommer.

Foto: Youtube

Da Anna Brooks og hendes mand fandt ud af, at de skulle have tvillinger, var de nødt til at træffe en beslutning. Enten kunne de fortælle deres familie om det, eller de kunne holde det hemmelig indtil fødslen.

I stedet for at afsløre det, besluttede parret sig for, at de ville overraske Annas mor på hospitalet blot få minutter efter, at de var blevet forældre til tvillinger.

Og ikke nok med det, så besluttede de sig også for at filme hele overraskelsen, for på den både at have et evigt minde - og kunne dele den store overraskelse med andre.

Da Annas mor ankom til hospitalet, var hun begejstret for udsigten til endelig at skulle møde sit barnebarn. Videoen begynder med, at Anna ligger i hospitalssengen med sin lille datter, som hun giver til sin mor.

Foto: Youtube

Annas mor sætter sig på en stol ved siden af sengen og holder sit barnebarn. Hun er så fokuseret på barnet, at hun slet ikke bemærker, at en sygeplejerske kører en vogn ind i lokalet.

Sygeplejersken efterlader vognen ved foden af Annas seng og går ud igen.

Annas mor har endnu ikke fjernet sit blik fra den lille pige, hun holder i sine arme, og hun har derfor stadig ingen anelse om, hvad der netop er blevet trillet ind i lokalet.

Foto: Youtube

For at få hendes opmærksomhed, siger Anna til sin mor: "Der er levering fra julemanden."

Annas mor kigger op på Anna og derefter på vognen, der er blevet kørt ind i rummet, og ser for første gang, hvad der gemmer sig i den: endnu en lille pige.

Annas mor kan ikke tro sin egne øjne, men med det samme regner hun naturligvis ud, hvad det betyder. Hendes datter er blevet mor til tvillinger og hun er blevet mormor til to yndige piger.

Hendes øjne fyldes med tårer, da virkeligheden for alvor rammer hende. Hun siger ikke noget i et stykke tid, og så spørger hun sin datter og svigersøn: "Hvordan har I holdt det hemmeligt?"

Foto: Youtube

Annas mand henter sin anden datter og bringer hende over til svigermor, så hun kan holde hende for første gang. Hun har fortsat den første tvilling i armene, da faderen placerer sin anden datter i hendes arme.

Baseret på hendes ansigtsudtryk, virker Annas mor stadig chokeret over, hvad der sker. Hun har nemlig lige fået at vide, at hun har fået to børnebørn, selvom hun troede, at hun kunne havde ét.

Videoen af hele den fantastisk overraskelse har Anna delt på YouTube, hvor den er blevet set næsten en million gange. Du kan se den herunder: