Mors metode til at skabe mere plads i skraldespanden vækker stor debat

Foto: Instagram
Hun har modtaget stor ros for sit skraldespandshack, men ikke alle er overbevist.

Mest læste i dag

Har du nogensinde stået med en overfyldt skraldespand, længe før skraldemændene skal tømme den?

Uanset om du har glemt at sætte skraldespandene ud en uge, eller om du er endt med at have mere affald end normalt, er det et problem, som næsten alle har stået over for mindst én gang i deres liv.

Hvad gør man så, når skraldespanden flyder over, og der ikke er nogen chance for, at skraldemændene kommer og henter den?

Heldigvis er der et par løsninger, der kan hjælpe med at rydde op i rodet.

Det har blandt andet en mor, der har delt en TikTok-video, hvori hun viser, hvordan man skabe mere plads i sine skraldespande ved simpelthen at fjerne den ekstra luft fra din affaldspose, så den er mere kompakt, når den skal ud i skraldespanden.

I videoen viser hun, hvordan hun bruger sin støvsuger til at suge al den overskydende luft ud af sin affaldspose, mens hun forklarer, at hun ofte løber tør for plads i sin skraldespand.

"Min skraldespand udenfor er så lille, og den bliver tømt en gang hver anden uge. Min femårige ville ikke engang kunne være derinde," siger hun i videoen, der er blevet delt under brugernavnet @cleaning_at83.

Lauras video er gået viralt med over 3,4 millioner visninger, men tricket har delt opbakning på nettet - nogle mener, at brugen af en støvsuger i affaldsposen ville skabe en forfærdelig lugt, der ville blive hængende i huset

Foto: @cleaning_at83/Tiktok

"Hvis du gjorde det med din affaldspose, ville alle de ækle lugte fra dit affald ende i dit hus. Ikke klogt," skriver en TikTok-bruger.

"Teorien er fantastisk, men jeg kan kun forestille mig, hvor slemt det ville lugte. Lugten af støv blandet med skraldespandslugten, der slipper ud af støvsugeren," tilføjer en anden.

"Jeg vil ikke anbefale at gøre det, da lugten fra skraldespanden bliver suget rundt i huset med støvsugeren," kommer det fra en tredje.

Andre kan ikke se problemet og er enig med moren, at ideen er "fantastisk".

"Du er et geni!," skriver en.

"Efter at min kommune nægtede at give vores familie på seks personer en stor skraldespand, vil jeg nu gøre dette. Mange tak," tilføjer en anden.

Anbefalet til dig