Muslim raser mod McDonalds: Jeg vil have økonomisk kompensation

06/8/22 10:51

Carsten

Foto: Shutterstock.com
En 49-årige muslimsk mand fik den forkerte ordre, da han besøgte McDonalds. Det betød, at han kom til at indtage svinekød. Nu vil manden have økonomiske kompensation.

Hvis man tager på en restaurant og bestiller mad, så forventer man naturligvis, at man får den severing, som man har bestilt.

Af og til sker der dog fejl, hvor man får serveret en forkert ret, eller at der er det forkerte i ens burger.

Ovenstående var lige netop det, der skete for 49-årige Fida Huessin, der er langt fra tilfreds med en behandling, han har fået fra den store burgerkæde McDonalds.

Fida Huessin bestilte en McMuffin, som han ville indtage, mens han så tv, men det var her, at han opdagede den store fejl fra McDonalds.

“Jeg stolede på dem. Jeg sad og så Judge Judy (tv-program red.) og tog en bid af min McMuffin, og med det samme vidste jeg, at det var svinekød,” lyder det fra Fida Hussein til det lokale Birmingham Mail, inden han fortsatte:

“Smagen for forfærdelig. Jeg vidste det med det samme, og spyttede det ud. Det var så forkert. Det er et meget følsomt emne, og det kunne ske for hvem som helst, veganere eller folk der er på en særlig diæt,” fortæller han.

Vil have penge fra McDonalds

Da den 49-årige mand havde spyttet sin burger ud, valgte han at køre tilbage til restauranten. Her klagede han over den forkerte burger, og personalet bad ham sende en klage online.

Det gjorde Fida Hussein, men han fik langt fra det svar, som han havde regnet med.

McDonalds skrev nemlig, at det naturligvis var beklageligt, men at sagen nu var afsluttet, da han havde fået sin rigtige bestilling i anden omgang. Derudover så arbejdede de på at give ham en kompensation i form af kuponer til gratis mad.

Det var Fida Hussein dog langt fra tilfreds med, og han ønskede i stedet at få økonomisk kompensation. Det er der, hvor sagen er i øjeblikket.

Synes du, at den 49-årige mand har ret til en økonomisk kompensation?