Naboer kørte farens blomster over - så tog situation en yderst voldsom drejning

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
Striden mellem naboerne eskalerede hurtigt og voldsomt.

Mest læste i dag

Konflikten mellem familien og deres naboer havde ulmet i årevis, men en dag kom den sidste dråbe i glasset, hvilket fik det hele til at flyde over.

Datteren Miha forklarede, at naboerne egentlig havde startet ud med at være gode ved hinanden, og at de havde indgået en god aftale i henhold til en indkørsel:

"Vi lod naboerne bruge en kvadratmeter på hjørnet af vores ejendom, når de skulle køre ind i deres hus, så de kørte mere sikkert og ikke beskadigede vores ejendom", skrev datteren Miha på Reddit, skriver Sosialnytt.

Den lille kvadratmeter, som naboerne havde fået lov at benytte, var blevet udsmykket med blomster og buske af Mihas far og var afgrænset af et tyndt metalhegn. 

En skæbnesvanger dag ankom naboen i en lastbil fyldt med brænde, og lastbilens lad bragede ind i hegnet.

"Ingen ønskede at betale for skaden. Vores hegn bestod af buske, blomster og et lille metalhegn. Planterne var nu fuldstændig ødelagt, og dele af hegnet var helt bøjet. Vi skulle plante hele bedet om og sætte nyt hegn op", beskrev Miha på Reddit.

Forbløffende nok var det ikke første gang, det var sket. Det var faktisk tredje gang, at naboen havde forvoldt skade på området.

Mihas far havde fået nok og kom på en genial løsning. Han placerede store plastikbaljer, fyldt med tunge sten, langs ejendommens grænse ved hjørnet. Dette greb udløste vrede reaktioner fra naboerne:

“De var virkelig vrede og ville ringe til politiet. Men det gjorde de aldrig, da de vidste, at det lille område var vores ejendom. En af naboerne truede endda far med, at han ville kaste en hakke i ryggen på ham”, skriver Miha.

Det fik dog ikke hendes far til at trække sig, da det trods alt stadig var hans grund. 

I et forsøg på at beskytte deres ejendom og markere deres territorium byggede han til sidst en solid betonmur langs hjørnet.

Anbefalet til dig