Naboerne hånede ham, da han købte 125 meter plastik: Det fortrød de bittert

Foto: Privat
Foto: Privat
Randy blev hånet af sine naboer, da han købte masser af plastik, men det endte med at være dem, der i stedet blev 'grinet' af .

Mest læste i dag

Det er ikke helt unormalt, at der sker oversvømmelser i den amerikanske stat Texas. Desværre så sker det af og til, at oversvømmelserne bliver så voldsomme, at folk er nødsaget til at blive evakueret fra deres hjem.

Det viste sig også at være tilfældet tilbage i 2016, hvor vandmasserne dog ikke just kom uventet, og der blev da også advaret mod den kommende mængde regn i medierne. Alligevel var der mange, der ikke tog varslingerne alvorligt nok.

En af dem, der til gengæld valgte at lytte og ikke mindst handle på sine bekymringer er manden Randy Wagner. 

Da han hørte, at området omkring hans hus kunne forvente oversvømmelser i mere end knæhøjde, begyndte han desperat at lede efter mulige løsninger på nettet. 

Han endte med at køre helt til nabostaten Louisiana for at købe stort ind af et gigantisk, blødt, plastikrør. Naboerne hånede ham for sin beslutning, der endte med at koste manden både benzinpenge og ikke mindst, hvad der svarer til 54.500 kroner i plastik. 

Plastikrøret skulle derudover fyldes op med vand og anlægges hele vejen rundt om det område - det vil sige Randys hjem -, som skulle beskyttes.

Foto: Privat

Plastikslangen blev således 125 meter langt, 76 centimeter høj og firmaet bag, Aqua Dam, lovede, at det burde holde op mod 60 centimeter regn ude. 

Altimens naboer blev evakueret og deres hjem tilsvarende fyldt op med de 68 centimeter vand, der endte med at oversvømme området, puslede Randy Wagner om sin plastikløsning, der endte med at redde hele hans ejendom. 

Randy har intet ondt at sige om de folk, der hånede ham, men han takker Gud for, at han fulgte sin intuition og brugte de relativt få tusinde kroner på ideen og dermed slipper for at bruge hundredetusinder af kroner på at bygge et nyt hjem op og indrette det fra bunden.

Foto: Privat

Se videoen af de utrolige vandmasser og Randy Wagners løsning herunder:

Anbefalet til dig