Natalie føder sit 6. barn: Da manden ser babyen, begynder han at råbe

Natalie føder sit 6. barn: Da manden ser babyen, begynder han at råbe

Parret skyndte sig til hospitalet, da deres sjette barn meldte sin ankomst. Men da barnet kom til verden, kiggede faren på sin kone. Noget var meget anderledes denne gang.

Natalie og Kennedy Zarour fra New Jersey i USA er de stolte forældre til fem piger.

Da det stod klart, at de skulle være forældre for sjette gang, besluttede de at holde sig selv i uvidenhed om barnets køn, indtil det kom til verden.

Uanset hvilket køn det blev, ville de naturligvis blive lykkelige, men faderen havde måske alligevel undervurderet sit håb om at tilføje en dreng til pigeflokken, så han ikke var helt i undertal.

Læs også

Tager forskud på julen: Mette Frederiksen kommer med nyt senere

Vil I vide det? 

I hvert fald går hans reaktion efter fødslen lige nu viralt.

Parret skyndte sig til hospitalet, da babyen meldte sin ankomst. Familien besluttede sig for at forevige begivenheden på video. Det viste sig at være en rigtig god idé, for Kennedy Zarours reaktion var vidunderlig.

Efter hans kone havde født, spurgte jordemoderen, om de ville vide, hvilket køn babyen havde. Det ville de naturligvis gerne. Og denne gang var det en dreng.

Det fik Kennedy Zarour til at hoppe op i luften og juble for derefter at kysse sin kone – og efterlade hele fødestuen skrigende af grin.

Se hans skønne reaktion i videoen øverst i artiklen.

Læs også

Ulykkelig Anette Heick: Gav hjerteskærende besked til Keld & Hilda

 

 

 

Læs også