Nicholas tabte sig 165 kg efter chokerende besked fra lægen: Sådan ser han ud i dag

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Efter at have fået en chokerende besked fra sin læge, besluttede Nicholas at gøre noget ved sin vægt. Nu har han tabt sig 165 kg.

Mest læste i dag

Nicholas Craft fra Hattiesburg i Mississippi havde kæmpet med sin vægt og overspisning hele sit liv.

I gymnasiet vejede han 300 pund (ca. 136 kg), men som 42-årig var hans vægt blevet betydeligt højere. Da han i juni 2019 blev vejet, lød vægten på 649 pund (ca. 294 kg).

I et interview med Fox News har han udtalt sig om sit imponerende vægttab.

Her forklarede han, at han var ramt af en depression, som fik ham til at overspise. Han sagde også, at den massive overspisning fik ham til at trække sig fra samfundet.

Som et resultat af, at han blev mere indelukket og tilbagetrukket, dyrkede han også mindre motion. I sidste ende medførte dette, at han tog rigtig meget på, skriver LADbible.

Foto: TikTok

"Min vægt forhindrede mig i at tage til familiebegivenheder og i at rejse," sagde Nicholas.

"Jeg kunne ikke sætte mig ind i almindelige køretøjer. Det var svært for mig at komme rundt. Jeg havde knæsmerter, ondt i kroppen og åndenød."

Men det var først, da han fik at vide af sin læge, at han var en 'tikkende bombe', at det gik op for ham, at han var nødt til at ændre på sit liv.

Til trods for, at mange forventer, at Nicholas tabte sig via en specialiseret diæt, der potentielt ville have involveret medicin eller operation, er det ikke tilfældet. Hans vægttab er 100% naturligt.

Til Fox News forklarede han, at han ændrede hele sin tilgang til mad. Blandt andet droppede han helt at spise fastfood, ligesom han begyndte at tælle kalorier.

"Mit kalorieindtag var 1.200 til 1.500 kalorier om dagen, da jeg startede," sagde han.

Det var ikke blot fastfood, han valgte at opgive. Han skar også både sodavand, brød, pasta, ris og friturestegt mad fra, hvilket blev skiftet ud med frugt, grøntsager og protein.

Foto: TikTok

Nicholas afslørede også, at han i starten af forløbet fik stor støtte fra sin bedstemor Georgia Moody, der gjorde, hvad hun kunne for at opmuntre ham til at fortsætte vægttabet.

Desværre gik hans bedstemor bort i 2019, og Nicholas ville ønske, at hun var her i dag, så hun kunne se, hvad han har opnået.

"Min bedstemor døde, før hun kunne se mit vægttab. Hun ville gerne se mig oftere. Jeg lovede hende, at jeg ville tabe mig, så jeg kunne se hende mere," sagde han.

"Hun ville være så stolt af mig - hun var min motivation."

Efter at have lavet om på sin livsstil, føler Nicholas nu mindre smerte, ligesom han oplever, at hans vejrtrækning er blevet bedre.

Han har også fortalt, at det har gjort underværker for hans mentale helbred, hvilket blandt andet har betydet, at han er blevet mere selvsikker.

"Jeg har ikke nået målet for mit vægttab endnu. Men det føles godt at vide, at min historie kan hjælpe folk, der måske kæmper med deres vægt," sagde han.

Anbefalet til dig