Nikko sagsøger 27 kvinder for 500 mio. kroner: Talte dårligt om ham på Facebook

Foto:  U.S. District Court
Foto: U.S. District Court
Han har besluttet at have 27 kvinder samt én mand i retten.

Mest læste i dag

Nikko D'Ambrosio har i alt hevet 27 kvinder samt én mand i retten, efter at have fået delt sit navn samt billede i en Facebook-gruppe ved navn 'Are We Dating The Same Guy'.

Gruppen beskrives som et sted, hvor kvinder kan beskytte hinanden mod at date "giftige mænd*. Men det er ikke alt.

Det fremgår således af søgsmålet, at dets medlemmer ofte har været ude med riven efter mænds karakterer, hvorfor Nikko D'Ambrosio mener, der er tale om ærekrænkelse.

"Tusindvis af mænd er potentielt blevet ærekrænket af medlemmer af gruppen via disse onlinepublikationer. De forbliver helt uvidende om angrebene på deres karakter som et resultat af den sociale mediegruppes private status og stærkt modererede medlemsliste," læser søgsmålet.

Selv hævder D'Ambrosio at være blevet udsat for ærekrænkelse efter at have fået delt sit navn og billede af et medlem.

I samme ombæring skulle der være blevet skrevet, at D'Ambrosio var blevet "meget klæbende, meget hurtigt".

Hun offentliggjorde angiveligt et foto af D'Ambrosio, hævdede, at han havde pralet med sine penge og "blev ved med at tale om, at jeg ikke ville se hans dårlige side, især når han var på forretningsbesøg".

D'Ambrosio indrømmede i sagsanlægget, at han havde mødt kvinden, der delte opslaget, og sagde, at de mødtes til en kulturel begivenhed, hvorefter de havde sex med hinanden.

Som svar på kvindens opslag kommenterede andre kvinder, at de havde haft lignende oplevelser med ham.

"Jeg gik ud med ham et par gange for over et år siden - han fortalte mig, hvad jeg ville høre, indtil jeg slog op med ham, og så ghostede han... Jeg ville holde mig væk," skrev en person.

D'Ambrosio beskyldte da kvinderne for at komme med falske og ærekrænkende udtalelser om ham:

"De sagsøgte udsendte deres uhyrlige, grusomme og ondsindede løgne om sagsøgeren med viden om, at udsagnene var falske eller med hensynsløs ligegyldighed over for, om de var sande eller ej."

Anbefalet til dig