Nu er prins Harry i isolation

19/02/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Den britiske prins er nu isoleret i familiens hjem.

Mest læste i dag

Tidligere på ugen kom det frem, at 99-årige prins Phillip var blevet indlagt, da prinsen havde det dårligt. Det har nu fået hans barnebarn, prins Harry, til at gå i isolation. 

Siden forrige år har prins Harry sammen med hertuginde Meghan og deres søn Archie boet i USA. Parret flyttede, da de ønskede at træde tilbage som fremtrædende medlemmer af det engelske kongehus. 

Flytningen betyder dog, at prins Harry er langt væk, hvis hans bedstefar prins Phillip skulle få det værre. Det har nu fået prins Harry til at isolere sig i familiens store hus i byen Montecito i Californien.

Derfor

Det fortælles, at prins Harry har truffet beslutningen om at lade sig isolere, da det vil give ham mulighed for at flyve øjeblikkeligt, hvis prins Phillips helbred skulle forværres. 

Ifølge kilder så har prins Harry arrangeret det sådan, at et privarfly kan transportere ham hjem til England, hvis han hører, at det går værre med den indlagte prins. 

Det siges desuden, at prins Harry planlægger både at lade sig teste, når han forlader USA, og når han rejser ind i England. 

Det fortæller en kilde til den britiske avis The Mirror

"Harry er selvfølgeligt bekymret for sin bedstefars velfærd og holdes regelmæssigt underrettet om hans tilstand," fortæller kilden, inden der tilføjes:

”Han har valgt at blive isoleret i tilfælde af, at han skal vende tilbage til Storbritannien med kort varsel.”