Nu fortæller Celine Dion om vild julebrandert

04/1/21 14:23

Christian Granhøj Skouboe

Thomas Dodd drak sig en ordentligt brandert til i julen. Foto: Privatfoto
En 30-årigs fejring af julen fik store konsekvenser for ham.

De fleste kender nok det der med, at man i en brandert gør noget, man fortryder dagen efter. 

Det gør 30-årige Thomas Dodd fra Storbritanien i den grad. Heller ikke i England har julen været som den plejer. Ligesom danskerne har måtte skimte langt efter julefrokoster, så har englænderne heller ikke kunne more sig som sædvanligt. 

Det tog den 30-årige konsekvenserne af. 

Han besluttede. at det skulle være løgn at julen ikke skulle fejres.Han slog derfor dørene op til hjemmebaren og gik ombord i en ordentlig julefejring.

Det lykkedes ham i en sådan grad, at han havde tømmermænd, da han vågnede dagen efter. Det skulle dog blive værre blot et par dage senere. Her dumpede et brev nemlig ind ad brevsprækken hos Thomas Dodd. 

Husker intet

Avisen The New York Post har talt med den 30-årige, der har genfortalt historien om sin uheldige julebrandert. 

Dodd blev først opmærksom på, hvor fuld han egentligt havde været, da han modtog et brev. Det kunne fortælle, at hans navneskifte var blevet godkendt. Desuden - stod der i brevet - kunne han nu lovformeligt kalde sig for Celine Dione. 

Sangerinde er et af Thomas Dodds store idoler, men overfor The New York Post indrømmer han blankt, at han ikke husker, at han har skiftet sit navn. 

“Først var jeg nødt til lige at sidde ned, for jeg kunne ikke tro det. Så jeg tjekkede med min bank, som kunne bekræfte min ansøgning,” udtaler Celine Dion, der tidligere hed Thomas Dodd. 

Den 30-årige har valgt at stå ved navneskiftet til trods for, at han ikke kan huske det, derfor benytter han i dag navnet Celine Dion.