Nu kommer Meghan Markles egen podcast

26/3/22 11:40

Per Broch

Foto: Shutterstock
Der har ikke ligefrem været varm luft mellem kongehuset i England og Meghan Markle siden hun blev gift med Prins Harry i maj 2018. Meghan Markle, der arbejdede som skuespiller, mente ikke, at hun blev behandlet som hun skulle af kongehuset. Det bliver også en del af podcasten.

Det er Harry og Meghans eget selskab, der sammen med Spotify, har annonceret, at der er en podcast på vej fra Meghan Markle. Nyheden bliver modtaget med blandede signaler, for Markle er en person, som mange enten elsker eller hader.

Podcasten skal indeholde ucensurerede samtaler med historikere, eksperter og kvinder, der ved noget om, hvordan det at være kvinde kan sætte en i bås. Således vil Meghan Markle forsøge at afdække de kvindelige stereotyper, som mange medier ifølge hende benytter sig af.

Der er allerede udgivet en lille teaser på Spotify, så fans kan få en lille forsmag for, hvad de har i vente, når Meghan går i luften.

"Det er sådan, vi taler om kvinder: ordene, der opdrager vores piger, og hvordan medierne afspejler kvinderne for os... men hvor kommer disse stereotyper fra? Og hvordan bliver de ved med at dukke op og definere vores liv?" siger hun i den smagsprøve, der er lagt på Spotify.

Podcasten, der kommer til at hedde 'Archetypes' vil ifølge Meghans udsagn dissekere, udforske og undergrave de etiketter, der forsøger at holde kvinder tilbage.

Podcasten er første produktion, der kommer ud af samarbejdet mellem Harry og Meghans eget selskab og Spotify. Et samarbejde både Spotify og Harry og Meghan forventer sig meget af.

Hvad synes du om Meghan Markles tiltag? Er det en podcast, du vil lytte til?