Ny afsløring om kvinden der påstår hun er Madeleine McCann: Det her kan være hendes bagtanke

02/04/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Privat/Politi
Der kan være en helt grum bagtanke bag den polske piges udmeldinger om, at hun skulle være Madeleine McCann,

Mest læste i dag

Chris Chandler, der er freelance journalist fra London, var blandt de første til at lave et interview med Julia Wendell, som hævder at være Madeleine McCann, inden Dr Fia Johannson begyndte at våge over hende.

Han har forklaret, at efterfølgende forsøg på at få den 21-årige kvinde i tale, er blevet blokeret af Dr Fia Johannson, der støtter op om Julias påstande.

Den 34-årige Chris, der har gjort det klart, at han ikke tror på historien, fortæller også, at han er meget 'mistænksom' overfor Fia Johannson.

"Der er to sider. Enten tror hun, at hun er Madeleine McCann og er den ægte vare, og jeg har været mirakuløst forkert på den i den seneste uge, eller hun er Madeleine - og hvilken stor historie, det ville være," siger han til Daily Star.

"Men det hele kan også være en stor hoax for at fremme hendes karriere. Hendes mor har sagt, at hun altid har ønsket at være sanger. Det var dér, jeg begyndte at se forbindelsen."

Chris, der især bruger TikTok til at dele sine historie, henviser også til et opslag fra Dr. Johannson, hvori hun fortæller, at Julia har skrevet 72 sange om sin situation.

Han fortæller også, at Dr. Johannson har forsøgt at få en udtalelse fra Julias historie om, at hun gerne vil være sanger, miskrediteret, ved at sige, at den var en falsk Facebook-side.

"Men Dr. Phil fik den fra familien, så det var ikke falsk," siger han.

"Måske har dette blot med hendes musikkarriere at gøre, for jeg finder det meget mistænkeligt, at familien siger, at hun lyver, at det er en hoax, og at hun altid har ønsket at være sanger, og så pludselig synger karaoke på Instagram og åbenbart har skrevet 72 sange."

Chris siger, at han er meget mistænksom overfor det faktum, at Dr. Johannson tilmed har links til sider, hvor man kan abonnere på eksklusivt indhold om Julia.

"Hver gang noget kommet ud, bliver det delt på hendes Instagram-story. Da Julia forlod Polen, sagde hun til hende: 'Hvad vil du gerne sige til dine fans og følgere?'," siger han.

"Nogen der hævder, at hun er eller kan være Madeleine McCann… Du ville ikke bruge ord som 'fans' eller 'følgere', ville du?"

Chris holder sig til sin egen fornemmelse af, at Julia ikke er Madeleine.

"Jeg er 99,9% sikker på, at hun ikke er Madeleine McCann. Jeg tror dog, at hun har brug for støtte. Uanset hvad udfaldet bliver, har den her pige brug for hjælp," siger han.

Da han udtaler sig om sit interview med hende, siger han, at han fik indtryk af, at hun var en 'rigtig sød pige'.

"Det ville være en virkelig syg ting, hvis det viser sig, at hun også er en del af det," siger han om, at det kan være en hoax.