Nygift par drikker sig så fulde på bryllupsrejsen, at de kommer til at købe deres hotel

04/03/2020

Christian Granhøj Skouboe

Hotellet ligger på Sri Lanka. Foto: Facebook.com
Et britiske par drak sig så fulde på deres bryllupsrejse til Sri Lanka, at de endte med at købe det hotel, de boede på.

Mest læste i dag

De fleste har formentlig prøvet at vågne efter en lang nat med følelsen af, at man går en hård dag i møde. Det er dog formentlig ikke noget i forhold til de tømmermænd, som et britisk par havde. De vågnede nemlig op som de stolte ejere af et hotel på Sri Lanka. 

Gina Lyons (33) og Mark Lee (35) giftede sig tilbage i juni 2017, hvorefter de påbegyndte på en tre ugers backpacking-tur gennem Sri Lanka i december.

Under deres eventyr checkede de en dag ind på et rustikt hotel ved stranden, hvor de straks gik godt i spænd med personalet. Så meget faktisk, at de både gæster og ansatte besluttede sig til at få fat i et par flasker rom og nyde et par drinks på stranden.

Det fortælller Whimn

Efter at have fået at vide, at lejekontrakten på stedet næsten var udløbet (og tolv glas rom senere), besluttede paret, at det ville være en fantastisk ide at købe hotellet selv til en pris på £ 30.000, hvilket i dagskurs svarer til 257.661,00 danske kroner. 

Nu ejer parret officielt hotellet, som de købte i rus af både kærlighed og rom. Det er blevet omdøbt til Lucky Beach Tangalle og er åbent for forretning.

Det nyslåede ægtepar Gina og Mark. Foto: Facebook.com

 

Drak sig småberusede igen

I en artikel i avisen The Sun afslører Gina, at de også var småberusede under de ellers lidt mere seriøse samtaler, der fulgte, da salget skulle afsluttes.

”Vi var nødt til at tage to venner, vi havde fået med os, så de kunne oversætte for os, da parret ikke selv talte engelsk. Vi forstod ikke det meste af samtalen, så Mark og jeg sad bare og drak mere rom, mens vi langsomt blev fulde igen,” siger hun.

Da det var tid til at betale anden halvdel af købet, opdagede Gina, at hun var gravid. Det gav parret en snert af økonomisk stress, men det unge par fortsatte ufortrødent med deres projekt. 

I juli 2018 blev parret officielt ejere af virksomheden og har siden haft en regelmæssig strøm af kunder gennem døren.

Det 7-værelses store B & B nyder nu en bedømmelse på 9,4 på booking.com og byder gæster fra hele verden velkommen.

På trods af deres held, er både Gina og Mark enige om, at de i fremtiden træffer alle større livsbeslutninger helt og aldeles ædru. 

 

  

Anbefalet til dig