Nyt i Madeleine McCann-sag: Bekræfter

Foto: Politi/Instagram
Foto: Politi/Instagram
Den omdiskuterede sag får nu opdatering

Mest læste i dag

Julia Faustyna optrådte i det evigt populære amerikanske talkshow “Dr. Phil” i mandags.

I TV-showet fortalte hun til værten, at hun er sikker på, at hun er det forsvundne britiske barn, som forsvandt tilbage i 2007.

Den unge kvinde, som hævder at være den savnede britiske pige, Madeleine McCann, har nu delt sine planer for fremtiden, da hun optrådte i tv-programmet.

Den polske Julia Faustyna deltog i Dr. Phils program, og fortæller om sine fremtidige planer, når hun modtaget resultaterne af sin DNA-test.

Hun fortalte til Dr. Phil at hun er sikker på at hun er den forsvundne bristiske pige, som forsvandt på en familieferie i Praia De Luz i Portugal i 2007.

Julia, som også går under navnet Julia Wendell eller Julia Wandelt, forklarede, at hun altid har været mistænksom over for sin fødselshistorie og familie.

Hun fortæller, at hendes mor ville meget hurtigt skifte emne, når hun spurgte nysgerrigt ind og moderen virkede til at tilbageholde vigtig dokumentation, som for eksempel hendes fødselsattest.

Den 21-årige unge kvinde venter i øjeblikket på DNA-resultater, som vil afgøre, om hun i virkeligheden er den forsvundne Madeleine McCann.

Dr. Phil spurgte Julia, hvorfor at hun ikke havde henvendt sig til Scotland Yard for at få foretaget en DNA-test, fordi de ville være i stand til at kunne sammenligne hendes prøver med det forsvundne barn.

Julia hævder dog, at hun henvendte sig til organisationen, men aldrig hørte noget fra dem og nu afventer hun resultaterne af en anden DNA-test.

Dr. Phil spurgte herefter, hvad hun ville gøre, hvis hun opdagede, at det polske par, som opfostrede hende, faktisk er hendes biologiske forældre, hvor Julia svarede: “Jeg tror, at jeg er Madeleine McCann.”

“Hvis hun er min mor, vil jeg ikke have kontakt med hende, sådan er det, men jeg tror, ​ikke på at hun er min mor.”

Julia tilføjede, at hun er villig til at gennemgå alle nødvendige tests for at bevise sine påstande.

Anbefalet til dig