Nyt i sagen om Madeleine McCann: Denne mand er centrum for menneskejagt

Foto: Politi
Foto: Politi
En mand er blevet centrum i en menneskejagt i relation til sagen om Madeleine McCann. Det lyder, at han skulle være forbundet med den mistænkte, Christian Brückner.

Mest læste i dag

Tysk politi har sat jagten ind på en mand ved navn Ralph H. De ønsker at tale med ham om 'hans forbindelse' til sagen om den forsvundne Madeleine McCann, der forsvandt, mens hun var på ferie med sin familie i Portugal i 2007.

Onsdag i sidste uge omringede omkring 10 betjente med automatvåben hans ejendom nær Braunschweig i Tyskland. Ifølge Daily Star er der tale om en mindre bolig i kolonihaven Kennelblick.

Her viste det sig, at boligen var forsynet med overvågningskameraer og bevægelsesdetektorer. Men da politiet ikke havde en ransagningskendelse, var det ikke muligt for dem at komme ind på ejendommen.

Ralph H. er tilsyneladende nabo til det hjem, som den 47-årige Brückner engang lejede. Den tyske mand er dog forsvundet, hvorfor politiet har iværksat en menneskejagt. Angiveligt plejede Ralph H. og Brückner at arbejde tæt sammen - de siges at være 'partners in crime'.

Han har tidligere erkendt at have begået indbrud i flere ejendomme sammen med ham.

"Jeg fungerede som udkigspost for ham under indbrud og som flugtbilist. Jeg ved præcis, hvilken slags forbrydelser han begik, og hvad han lavede på det mørke web," har Ralph H. tidligere udtalt ifølge Daily Star.

"Vi har et presserende behov for at tale med denne mand i forbindelse med hans forhold til Christian B," sagde en talsperson for Tysklands efterforskningsafdeling, BKA, i forbindelse med menneskejagten.

"Vi er nødt til at finde ham for at spørge ham om den savnede Madeleine McCann. Han er ikke hjemme, han tager ikke telefonen, og han er tilsyneladende forsvundet."

Anklager Hans Christian Wolters har også udtalt sig i sagen. Han forklarer, at det er af interesse for politiet at tale med manden, som potentielt kan ligge inde med relevant viden.

"Han er en nabo, der kunne være interessant at tale med, men vi kan ikke give nogen detaljer om operative forhold," sagde han.

Ifølge samme medie var naboen Anja vidne til den store razzia i det lille hvide hus. Hun kunne se, at der dukkede en stor mængde betjente op.

"Jeg så betjentene dukke helt stille op. Der var nok otte-ti af dem," lød det fra hende.

"Det var ret skræmmende pludselig at se dem krybe ind med deres hjelme og skudsikre veste og hoppe over hans hegn. De omringede hans hjem og råbte hans navn, men uden held."

"Betjentene spurgte mig senere, om jeg havde nogen idé om, hvor Ralph kunne være. Det var ved middagstid, og jeg troede, han var ude at arbejde. Men det viser sig, at han ikke er blevet set i næsten en uge nu."

Anbefalet til dig