Opdagede kærestens mørke hemmelighed dagen inden hans begravelse: Valgte alligevel at deltage

Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinde opdagede sin kæreste mørke hemmelighed dagen inden hans begravelse. Alligevel valgte hun at deltage.

Mest læste i dag

Der er ikke meget, der er sværere end at skulle begrave en partner. Det gør sig naturligvis gældende, uanset hvor længe man har dannet par.

Hvad der kan gøre det sværere er, at du finder ud af, at din partner har været dig utro gennem lang tid. Netop dette var TikTok-bruger Sachia ude for, da hun dagen inden kærestens begravelse opdagede hans mørke hemmelighed.

Hun fandt en mobiltelefon i hans bil, som hun formåede at få strøm på. Her opdagede hun en lang række beskeder fra en anden kvinde. Desværre viste det sig, at det skulle blive endnu værre for Sachia.

Hun besluttede sig for at deltage i hans begravelse, selvom hun følte sig 'knust' af, hvad hun havde opdaget. På TikTok siger hun, at hun ingen anelse havde om, at han var utro, før hun fandt flere mobiltelefoner i sin afdøde kærestes bil.

"Jeg fandt en telefon i hans bil. Der var en masse telefoner, men den her opladede jeg," siger hun.

"Det var dagen før hans begravelse. Jeg åbnede den og opdagede, at der var beskeder mellem ham og en anden kvinde, som han åbenbart havde været på date med og havde set i omkring en måned eller deromkring."

Foto: TikTok

Hun fortæller også, at beskederne mellem kæresten og den anden kvinde var udvekslet omtrent et år, før hun opdagede dem.

"Jeg endte med at tage med til begravelsen. Jeg havde blandede følelser. Jeg var ked af det, men jeg blev også virkelig såret," siger hun.

Hun kommer ikke nærmere ind på, hvordan hendes kæreste mistede livet. Hun siger dog, at 'omstændighederne omkring hans død' gjorde, at hun skulle aflevere telefonen til politiet.

"Da jeg fik telefonen tilbage fra politiet, opdagede jeg de andre fire kvinder," siger hun.

"Ingen af de kvinder, jeg talte med, kendte til mig. Jeg bebrejder dem ikke. Jeg bebrejder kun ham. For at være ærlig var det hjerteskærende, men jeg har det okay, og jeg kommer videre med mit liv. Jeg nægter at lade hans handlinger diktere, hvordan mit liv er."

Foto: TikTok

I kommentarsporet har hun fået masser af støtte fra andre brugere. Der er dog også en række brugere, der ikke forstår, hvorfor hun valgte at deltage i hans begravelse. Flere af dem har endda givet udtryk for, at de helt havde aflyst den.

"Jeg ville have aflyst hans begravelse. Så må han hellere ordne det selv," skrev en bruger.

"Jamen, det ville have ændret hyldesten til," lød det fra en anden.

"Jeg ville ikke have deltaget", skrev en tredje.

"Wow. Jeg er så ked af dit tab, men jeg ville ingen kærlighed have følt i det øjeblik. Jeg ville have vendt kisten og ikke tænkt på ham. Stadig ked af dit tab," lød det fra en fjerde.

I kommentarsporet har Sachia også givet udtryk for, at hun har fået det bedre efter den traumatiske oplevelse. Derfor er det ikke længere noget, der fylder i hendes liv.

"Jeg vil gerne have, at I alle skal vide, at jeg har det rigtig godt. Jeg har fået en masse terapi, og jeg er et godt sted," lød det fra hende.

Anbefalet til dig