Opdagede sin kæreste i utroskab: Så tog hun den 'perfekte' hævn

15/2/23 15:05

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En kvinde har afsløret, at hun opdagede sin kæreste i utroskab, og derfor besluttede at tage hævn mod ham.

En kvinde, der fandt ud af, at hendes kæreste var hende utro, besluttede sig for at tage hævn. Nu bliver hun rost på nettet for hendes 'fantastiske' måde at hævne sig på.

Hun har selv delt sin historie på forummet Reddit, skriver Mirror. Her fortæller hun, at hendes kæreste gennem fem år var hende utro med en gift kvinde.

I indlægget fortæller hun, at der mod slutningen af deres forhold var flere problemet, der medførte, at de ville gå i terapi.

"Jeg forsøgte at få os i terapi, men jeg var den eneste, der tog afsted. Terapeuten foreslog hele tiden, at vi talte og gjorde tingene sammen. Han tog i stedet ud med sine kollegaer," skriver hun.

"Til sidst begyndte han blot at være sammen med konen (Karen), og ikke manden (Patrick), og det tog mig ikke lang tid at opdage, at der var utroskab, så jeg flyttede ud. Jeg arbejdede i et fitnesscenter, hvor Joe og Karen regelmæssigt trænede sammen."

"Jeg tog et billede af dem, mens de var der og de udviste intimitet. Når folk melder sig ind i vores fitnesscenter, skriver de under på, at vi må tage billeder i centeret til vores sociale medier."

"Så jeg delte det i forbindelse med Valentinsdag, og gjorde det til en annonce, der skulle køre lokalt. Patrick så annoncen. Han dukkede op hjemme hos Joe, gik amok og smed alle Karens af på Joes græsplæne og fortalte ham, at han bare kunne beholde hende."

"Nu er Joe i panik, fordi han chef er sur over hele situationen, og over, at de mister to ansatte. Hans chef er også hans udlejer. Joe ønskede ikke at være i et forhold, og slet ikke at bo sammen med nogen, så han fik Karen til at hente sine ting og finde et andet sted at bo."

"Joe sendte mig en SMS og spurgte, om jeg ville lade hende bo i mit gæsteværelse (han var ikke klar over, at jeg havde lavet annoncen), og jeg svarede ham selvfølgelig ikke."

"Jeg ved ikke, hvad der skete derefter, bortset fra, at Karen flyttede ind hos Patrick igen for en stund, inden hun flyttede ind hos Joe, og tilsyneladende tog sin 20-årige datter med, så hun kunne bo der," runder hun af.

Indlægget endte med at gå viralt på det populære forum, hvor mange har skrevet, at det var en 'perfekt' hævn, og at de var 'meget imponerede' over den.

"Det var faktisk en perfekt hævn," har en person skrevet, mens en anden skrev: "Jeg er meget imponeret. Jeg er vild med det."

"Så genialt. Bravo!" skrev en tredje blot.

"Tillykke! Karma behøvede ikke at gøre noget, for du har allerede gjort arbejdet på perfekt vis," lød det fra en fjerde.