Opsigtsvækkende melding fra Burger King: “Bestil hos McDonalds”

04/11/20 08:11

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Sådan lyder ordene i Burger Kings opslag på Twitter.

De fleste er enten mest til Burger King eller mest til McDonalds, de to burgergiganter er er også normalvis nogle af hinandens største konkurrenter - men nu har piben fået en anden lyd.

“Vi havde aldrig troet, at vi ville bede jer om dette.” - sådan lyder overskriften i Burger King UKs opslag på Twitter fra den 2. november. 

Det er dog ikke kun McDonalds, som Burger King opfordrer deres følgere til, at bestille mad hos - de opfordrer også til at bestille hos fastfood steder som Domino´s, Pizza Hut, Taco Bell og flere lignende steder. 

Opfordrer til at redde tusindvis af medarbejdere

Årsagen er coronavirussen, som netop nu har hårdt fat mange steder i verden - også i England som står over for at lukke ned igen. Årsagen til den opsigtsvækkende melding er, at Burger King håber deres opfordring kan være med til, at hjælpe restauranter og ansatte, gennem den svære tid. Tusindvis af medarbejdere har brug for hjælp til, at kunne beholde deres job.

“Så hvis du ønsker at hjælpe, så fortsæt med at forkæle dig selv med lækre måltider, gennem hjemmelevering, take away eller drive in. Det er altid bedst, at få en Whopper (burger variant hos Burger King, red.), men at bestille en Big Mac (burger variant hos McDonalds, red.) er heller ikke en dårlig ting.” Lyder budskabet i opslaget på Twitter. 

Under den kommende lockdown vil alle restauranter, pånær fastfood steder med udbringning eller take away, angiveligt være krævet lukket. Indtil videre ser det ikke ud til, at andre fastfood kæder er fulgt i Burger kings fodspor, og opfordrer deres følgere til at bestille fra konkurrenterne.

Her kan du se Burger Kings opslag på Twitter: