Oscar overlevede mirakuløst 12 minutter i vaskemaskinen

15/5/22 07:07

Henrik Rothenbücher

Genrefoto: Shutterstock.com
Oscar var kravlet ind i familiens vaskemaskine, for at få sig et dejligt lille hvil. Desværre blev det en knap så afslappende oplevelse.

Man siger som bekendt at katte har ni liv - og mon ikke, at Oscar så i dette tilfælde, har brugt et par stykker. Katte er ofte glade for at tage sig et hvil på nogle lidt specielle steder, og Oscar er ingen undtagelse. Han var kravlet en tur ind i vaskemaskinen, for at få sig en lille lur, da det forvandlede sig til et levende mareridt for den stakkels kat. Det skriver Newsner.com.

Oscar som bor sammen med sine ejere i Mudjimba i Australien. Oscars ejer Amanda, havde ikke opdaget at han havde sneget sig ind i vaskemaskinen og lagt sig i det sengetøj som hun tidligere på dagen, havde lagt i maskinen og forberedt til vask. 

Hun opdagede derfor ikke Oscar, da hun satte maskinen med tøjet i gang. 

Kunne ikke identificere den mærkelige lyd

Amanda synes kort efter, at hun kunne høre en mærkelig lyd i huset - men kunne ikke rigtigt identificere hvor den kom fra. Derefter gik hun ud for at hænge noget vasketøj op udenfor og da hun kom ind igen hørte hun igen den besynderlige lyd. Derfor besluttede hun sig for at undersøge hvor den mærkelige lyd kom fra - og det var heldigt for den lille kat.

Det gik kort efter op for Amanda at hun ikke kunne finde Oscar, på nolge af hans sædvanlige steder - og pludselig indså hun at den mærkelige lyd kom fra hendes pelsede ven inde som nu kørte rundt inde bag ruden i vaskemaskinen.

Amanda skyndte sig straks at slukke maskinen og hjalp Oscar ud. Hun fortæller til ABC News at det var en tragisk oplevelse at se den lille kat inde i maskinen. 

Nåede at være i maskinen i 12 minutter

“Det var tragisk at se,” fortæller hun til ABC News. Den stakkels lille kat havde poterne mod vaskemaskinens rude og kiggede hjælpeløst på hende, mens han drejede rundt inde i maskinen.

Da Oscar kom ud havde han kørt rundt i vaskemaskinen i intet mindre end 12 minutter. Han kom sig dog overraskende godt, efter den skrækkelige oplevelse.

Han blev tilset af en dyrlæge efter uheldet, og han havde kun pådraget sig nogle få stød og blå mærker. Han blev dog lige beholdt til observation en enkelt dag, men var klar til at tage hjem dagen efter. 

Efter en uges tid med ro og pleje hjemme hos sin familie, var han helt frisk igen.