Overvægtige Justin kunne ikke komme ind i sin bil: I dag er han fuldstændig uigenkendelig

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Justin hadede at se sig selv i spejlet, da han vejede næsten 315 kg, og han kæmpede for at komme ind i sin bil.

Mest læste i dag

Justin, der er blevet kendt efter sin deltagelse i programmet 'My 600lb Life', havde svært ved at komme ind i sin bil, da han var størst. I dag er han uigenkendelig, efter at have halveret sin kropsvægt.

Da han deltog i det populære program på TLC, vejede han i omegnen af 315 kg. Dengang forklarede han, at han hadede at se sig selv i spejlet.

Det fik ham til at søge hjælp hos vægttabsspecialist Dr. Nowzaradan. Han fik dog svært ved at møde op til sin konsultation, da han ikke kunne komme ind i den bil, han havde lejet.

"Dette er ikke den bil, jeg bad om. Jeg kan virkelig ikke tro det her. Det er det sidste jeg har brug for. Jeg prøver virkelig hårdt på ikke at gå amok, men jeg er over min grænse nu," sagde han i programmet ifølge Daily Star.

Foto: Instagram

Justin var tvunget til at blive i hjemmet, havde svært ved at trække vejret, og kunne ikke selv klare daglige opgaver, fordi han kæmpede med overvægt og madafhængighed.

"Når jeg går på badeværelset, gør jeg alt, hvad jeg kan for ikke at se mig selv i spejlet, for når jeg ser mig i spejlet, ser jeg en fejl," sagde han.

Da han blev vejet i starten af programmet, havde han en vægt på næsten 315 kg. Han fik til opgave at tabe sig mindst 41 kg, så han ville være kvalificeret til at få en fedmeoperation.

Heldigvis lykkedes det for Justin at tabe sig tilstrækkeligt, så han kunne få sin operation. Da det sidste afsnit i programserien blev vist, havde han tabt sig hele 334 pund, hvilket svarer til lidt over 150 kg.

Foto: Instagram

Han har derfor smidt halvdelen af sin tidligere kropsvægt, og imponerede programmets seere, da han iførte sig et par af sine gamle bukser, hvor der nu var plads nok til to af ham, da han kunne få hele sin krop ned i ét bukseben.

Til trods for, at han kæmpede under coronanedlukningen, har han formået at holde fast i sit vægttab, hvorfor han i dag er nærmest uigenkendelig.

"Gennem coronanedlukningen og følelsen af at være fanget igen, har det været endnu sværere at holde vægten, end det var at tabe sig, og selvom det langt fra er nemt, og jeg svinger, er jeg stadig længere fremme, end jeg nogensinde havde troet muligt," sagde han.

I dag opretholder han en sund livsstil, og et kig på hans Instagram afslører, at han både klatrer, tager på vandreture i skoven og spiller golf.

Foto: Instagram

Et billede, som Justin har delt på det sociale medie, viser tre billeder ved siden af hinanden. Det første viser ham, da han var tungest, det næste viser ham halvvejs gennem vægttabet, og det tredje viser en helt uigenkendelig mand.

"To års forvandling og to, meget sværere, år med vedligeholdelse. Arbejdet slutter ikke, men det gør fordelene heller ikke. Her er til to år mere med sundhed og lykke," skrev han som tekst.

Anbefalet til dig