P**** på panden: Måtte afbryde madlavning og ringe til politiet

06/04/2023

Henrik Rothenbücher

Lania ringede straks til politiet, da hun var overbevist om at hun var ved at tilberede en penis. Foto: Lania Singfield
En kvinde ringede lettere panisk til politiet, da hun var overbevist om, at hun var ved at tilberede en menneske-p****

Mest læste i dag

Det var meningen at menuen skulle stå på ‘turkey tails’, men da Lania Singfield fra Akron i Ohio var i færd med, at tilberede det stykke kød hun havde købt i det lokale supermarked, blev hun lidt i tvivl om hvad det egentlig var for et stykke kød - ved nærmere eftersyn, synes hun faktisk at det så en smule besynderligt ud. Det skriver Daily Star. 

Efter kort tid besluttede hun sig for at afbryde madlavningen og tage det særprægede stykke kød af - det lignede nemlig mest af alt en menneske-penis. 

Hun ringede derfor til det lokale politi og fortalte, at hun var i tvivl om hvorvidt hun rent faktisk, var ved at tilberede en penis. Derfor rykkede Summit Country politi ud til Lanias hjem, hvor de kun kunne give hende ret i hendes bekymring. Faktisk blev betjentene så forbløffede over synet, at de tog den mistænkelige penis med sig, for at få den undersøgt.

“Jeg håber, det ikke er fra et menneske, for så mangler nogen noget, de har brug for - eller nogen kan være døde. Jeg vil bare gerne have svar,” udtalte Lania til mediet. 

Var det så en penis?

Betjentene afleverede penissen til en læge som undersøgte den nærmere og som efterfølgende kunne berolige både betjentene og Lania - der var ikke tale om en menneskelig penis. 

Det var faktisk hverken en penis eller en kalkun, men derimod et stykke svinekød. 

Lania har derfor taget kontakt til en advokat, for at tale med butikken ‘Save A Lot’, som har solgt kødet til hende.

I en erklæring sagde Save A Lot, at det ikke havde haft problemer med produktet før og oplyste, at de er forpligtet til at holde de højeste standarder.

De fortæller derfor at de hos Save A Lot tager denne sag meget alvorligt - de kan samtidig bekræfte at de ikke har haft tidligere kvalitetsproblemer.