Par bor i ombygget Fiat-varevogn: Du bliver overrasket, når du ser den indvendigt

03/09/2023

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
Et ungt par besluttede sig for at købe en Fiat Ducato, som de har ombygget. I dag bor de i den, og kan tage hele deres hjem med dem.

Mest læste i dag

I løbet af de seneste år, har flere og flere valgt at droppe en dyr bolig til fordel for et mere frit liv i en varevogn.

Det betyder naturligvis ikke, at de bor i en almindelig varevogn. Derimod er de blevet bygget om, så de indeholder både seng, køkken og badeværelse.

Motivationen bag at gøre dette, varierer naturligvis. For nogle handler det om, at de gerne vil se, hvad verden har at byde på. Andre har derimod blot ønsket at spare penge, ved ikke at betale husleje.

For dette par var det ønsket om at udforske Europa, der gjorde, at de besluttede at købe en Fiat Ducato. Den er efterfølgende blevet ombygget, så de i 10 måneder kan bo i den.

Parret har selv klaret hele ombygningen, så de er sikre på at have, hvad de har brug for. I en video på TikTok har parret vist rundt i varevognen, og denne video er der blevet taget rigtig godt imod.

Mere end 2,4 millioner personer har set videoen om den hvide Fiat Ducato, der har for navnet Sydney. Derudover er der også mere end 500 personer, der har kommenteret på videoen.

Under videoen har parret forklaret, at de selv har klaret hele ombygningen, og at det har taget dem i alt fire måneder at gøre den klar til deres tur rundt i Europa.

"Velkommen til vores hjem på hjul! Hun hedder Sydney, og vi byggede den uden erfaring på 4 måneder. Det var en kort, men intens tid. Nok de mest stressende måneder af mit liv, men det var det værd," skriver parret.

Parret har boet i varevognen i en måned, og de er allerede vilde med det. Derfor er der intet, der tyder på, at de kommer til at fortryde deres beslutning.

"Vi har boet i den i en måned, og vi elsker hende så højt! Hold øje med flere videoer," lyder det.

I starten af videoen åbner den unge kvinde for døren i varevognen, hvorefter hun træder ind i deres køkken. Her viser hun, at de både har en håndvask og et gaskomfur, hvor de har mulighed for at lave mad.

Ved siden af har de fundet plads til et lille køleskab, så de kan holde deres mad- og drikkevarer kolde og friske.

Dernæst viser hun, at de også har mulighed for at tage bad i deres varevogn. I hjørnet er der nemlig gjort plads til en stor brusekabine, hvori de også har et toilet, der kan flyttes ved behov.

Herefter bliver kameraet drejet mod den anden ende af varevognen, hvor man kan se, at de har gjort plads til en seng. Ved siden af sengen har de to bænke, som de kan sidde på.

En af disse bænke sætter hun sig på, hvorefter hun trækker en skuffe ud fra under sengen. Da hun gør det, viser det sig, at det ikke er en skuffe, men derimod et bord til de to bænke.

Til slut viser hun, at der også er en masse opbevaringsplads i varevognen, hvor de kan opbevare alt fra tøj til køkkenudstyr.

Det sidste er naturligvis gemt til sidst, hvilket er, at de kan åbne varevognens bagende. Derfor kan de placere sig i sengen, hvorfra de kan nyde udsigten, når de har parkeret et sted.

Anbefalet til dig