Par deler genialt trick: Sådan skifter du dynebetræk på 10 sekunder

16/2/23 15:02

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
Slip for besværet med at skifte dynebetræk. Med et nyt trick, der er gået viralt på de sociale medier, er det klaret på 10 sekunder.

En af de mest irriterende opgaver i hjemmet, er at skifte dynebetræk. Men med dette trick, er det intet problem, da det hele er klaret på 10 sekunder. Dog kræver det, at man er to personer om det.

Det er de færreste, der nyder at skifte dynebetræk. Det kan være en irriterende opgave, hvilket kun forstærkes, hvis det er noget, der skal klares lige inden sengetid.

Efter ender det med, at man fumler rundt med det store dynebetræk, fordi man ikke kan få det til at vende rigtigt, eller fordi dynen klumper sig sammen inde i betrækket.

Men nu er det slut med dette. Et par har nemlig delt et smart trick i en video på TikTok, som får hele processen til at foregå både hurtigere og mere gnidningsløst. Det skriver Tyla.

Det kræver dog, at du har en anden person, der kan hjælpe dig, hvis du skal have dette trick til at fungere.

I videoen er det et kærestepar, der sammen klarer arbejdet, men det behøver ikke at være en kæreste, der hjælper - det kan også være en bror, søster, mand, kone eller noget helt femte.

I den virale video har de skitseret et par praktiske trin, du kan følge. Først og fremmest skal dynebetrækket over hovedet på den person, der hjælper.

Vedkommende skal stå med sine arme i vejret, mens betrækket bliver løftet over hovedet på ham eller hende.

Dernæst skal personen, der står inde under dynebetrækket taget fat i hjørnerne af dynen, så den person, der ikke er under betrækket, kan trække dynebetrækket over hovedet og lade tyngdekraften klare resten.

Måske man skal prøve det et par gange, før man helt får det til at fungere, men når man først har fået det lært, er det nemt og hurtigt.

I kommentarfeltet er der flere, der har givet udtryk for, at det er et 'fantastisk trick', mens andre er forundrede over, at de fleste ikke har hørt om tricket før.

"Det her har jeg gjort siden 1998," lød det fra en bruger, mens en anden skrev: "Har I først lært det her nu?"

Hvad enten du først lærer det nu, eller det er et trick, du har hørt om før, så er det utvivlsomt en af de bedste måder at skifte betræk på en dyne.