Par fik tvillinger og 'glemte' deres labrador: Så gjorde den noget dybt forfærdeligt

29/9/22 16:33

Andrias

Foto: Shutterstock.com
En labrodor fik ikke længere den opmærksomhed, som den var vant til, og det resulterede i, at den gik amok på to nyfødte børn.

En 29-årige kvinde ved navn Elaine Novais og hendes 32-årige mand Regis havde i ni år forsøgt at få børn. Endelig skete det, lykken var med dem og parret fik to små tvillinger.

Helt naturligt valgte forældrene at give deres fulde opmærksomhed til deres to små prinsesser, men det havde familiens labrador åbenbart svært ved at håndtere.

Ifølge det britiske medie DailyStar valgte labradoren nemlig at angribe de 26 dage gamle piger, da moren på et tidspunkt havde forladt rummet.

Moren hørte de to piger græde, og skyndte sig at komme dem til undsætning, men da var det allerede for sent. Pigerne var kommet så slemt til at skade af hunden, at de ikke stod til at redde.

Ifølge moren var hunden normalt meget venlig, og den havde ikke udvist aggressive tegn.

De mener dog, at hunden følte sig jaloux over, at den ikke længere fik opmærksomhed siden børnene kom til, og det skulle altså have været årsagen til, at den gik amok.

Den 29-årige mor kollapsede og gik i chok efter hundens angreb, og hun blev derfor indlagt på hospitalet. En nabo til parret fortalte til lokale medier, at hun håber, at parret klarer skærene og ikke bliver ramt af en depression.