Par har ombygget en almindelig bus til et hjem - bare vent til du ser den indefra

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Bussens indre er mildest talt imponerende.

Mest læste i dag

Når det kommer til boligdrømme, så varierer de meget fra person til person.

Mens nogle ønsker sig en gammel murermestervilla eller patriciervilla, er der andre, der foretrækker et unikt hjem på den ene eller den anden måde.

Cody og Alyssa, som er et ungt par, lever et bemærkelsesværdigt liv på farten, og derfor er den bus, de bor i, et ualmindeligt dejligt hjem for dem.

Selvom det kan være svært at forestille sig, at en bus kan fungere som et vaskeægte hjem, så bare vent til du ser denne bus indefra.

Parret er musikere, hvorfor de ofte er på farten, og det gør bussen til de perfekte rammer for, at de altid kan komme hjem og sove.

Bussen er malet i en skinnende hvid farve og har en praktisk bagagebærer og en stige til taget - men det er indersiden af bussen, der virkelig imponerer.

Når du træder ind i bussen, bliver du mødt af et rummeligt opholdsområde. Køkkenet er smukt designet - og det er perfekt til at kunne byde venner velkommen, fortæller parret. 

Men det er ikke alt; bussens bageste del tilbyder også det nødvendige privatliv med et fuldt udstyret brusebad, et separat toilet og endda en vaskemaskine. 

Der er også rigelig opbevaringsplads til deres musikudstyr og personlige ejendele.

Cody og Alyssas livsstil som musikere på vejen er blevet let og komfortabel takket være deres omhyggeligt tilpassede bus. 

Herunder kan du se, hvordan bussen ser ud indefra:

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Anbefalet til dig