Par hyggede sig lidt for meget på Valentinsdag: Endte med at få bøde på over 8.000 kroner

10/3/23 15:29

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Et par, der hyggede sig en kende for meget på Valentinsdag, endte med at blive idømt en bøde på over 8.000 kroner.

Jamie Boultbee og hans kæreste Kaylie Hursthouse havde bestilt et værelset på hotellet Moorlands Izaak Walton Hotel den 14. februar i år.

Her havde de planer om at hygge sig under lagnerne, hvilket de bestemt også gjorde. Faktisk hyggede de sig på så højlydt vis, at politiet endte med at blive tilkaldt.

Det skriver LADbible.

Betjentene, der blev tilkaldt af personale fra hotellet, som troede, at der var tale om en 'støjende gruppe'.

Da de ankom til hotellet, blev de lukket ind af en gæst, der var blevet vækket af støjen. Da de bankede på døren, var der ingen, der åbnede, hvorfor de fik en nøgle, så de kunne låse sig ind.

Inde på værelset blev en beruset Kaylie fundet. Derudover opdagede man også, at der var blevet påført skader på en badeværelsesdør.

Parret erkendte sig skyldige i retten på North Staffordshire Justice Center, hvor de blev dømt til at betale 500 pund hver, hvilket svarer til lidt over 8.400 kroner.

En andel af de penge, der blev betalt af parret, gik til andre gæster, hvis overnatning blev ødelagt af støjen.

Anklager Karen Wright sagde, at politiet modtog et opkald fra hotellet kort efter midnat den 15. februar. Da de talte med parret, forklarede de, at årsagen til støjen var, at de havde 'hård lagengymnastik'.

"Personalet var gået op til det støjende værelse, for at tale med gæsterne derinde. Politiet blev eskorteret til værelse 25, hvor de befandt sig," sagde anklageren.

"Det var tydeligt, at de var forstyrrende og skyld i støjgener. Der blev ikke svaret, da der blev banket på døren. Politiet fik en nøgle og gik ind på værelset."

"Hursthouse var stærkt beruset og lugtede af alkohol. Hendes ord var slørede og hun var ustabil på fødderne."

De fandt Boultbee 'liggende i sengen', mens Hursthous fortalte dem, at støjen var på grund af sjov og ballade i sengen.

Hotellet meddelte, at der var forvoldt skade for 1.000 pund, hvoraf 250 pund måtte betales til andre gæster på hotellet, som var blevet forstyrret af parrets eskapader.

Mike Kimberley, der var forsvarer for Boultbee, sagde, at hans klient, der har 33 tidligere domme for 65 lovovertrædelser, er alkoholiker.

"Hotelchefen kom. Han var fuldt ud samarbejdsvillig, og Boultbee sagde, at han ville betale for enhver skade. Han husker, at han sparkede til badeværelsesdøren. Hotellet skal have kompensation. Det er kun rigtigt, at han betaler 500 pund i kompensation," sagde han.

"Lægerne har fortalt ham, at hvis han fortsætter med sin nuværende livsstil, vil han være død inden for to år."

Mark Bromley, der var forsvarer for Hursthouse, som ikke tidligere har været dømt, forklarede, at hun også accepterede at betale kompensation.

"Desværre forårsagede denne planlagte romantiske episode en forstyrrelse for andre beboere på hotellet," lød det.

"Hun accepterer også, at hun skal betale for de problemer, der blev forårsaget. De brugte næsten 200 pund på deres ophold over to dage. De måtte afbryde deres ophold på grund af hændelsen."

Begge blev dømt til at betale 500 pund i kompensation, 135 pund i sagsomkostninger samt 26 pund i tillæg.