Par kastede sig sammen ud i vægttabsrejse: I dag er de uigenkendelige

17/03/2023

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
Et par besluttede sig for, at de ville tabe sig sammen. Det har de gjort med succes, og i dag er de nærmest uigenkendelige.

Mest læste i dag

Et par, der valgte at rejse til Tyrkiet, for at få udført hver sin gastrisk bypass-operation, har delt deres forvandlinger på nettet, og har fået stor ros for deres resultater.

Inci og Selim, der har dokumenteret deres vægttabsrejse på det sociale medie TikTok, har nu valgt at dele en række før og efter-billeder, der viser, hvordan de så ud, før deres vægttab, og hvordan de ser ud i dag.

"Jeg rejste til Tyrkiet for at få en gastrisk bypass, og se, hvad der skete," lyder det fra Inci, der også afslører, at hun har betalt 4.100 pund (ca. 34.800 kr.) for sin operation, skriver The Sun.

Foto: TikTok

I starten af videoen, viser hun en række billeder af, hvordan hun så ud inden operationen, hvor hun vejede ca. 105 kg. Blandt andet har hun delt et billede, hvor hun er iført en rød kjole.

Umiddelbart derefter bliver der klippet over til billeder, der viser, hvordan hun ser ud i dag, hvor hun har tabt sig mere end 30 kg.

På det nye billede er Inci nærmest uigenkendelig, da hun ikke blot har tabt sig, men også har farvet sit hår. Desuden ser man også med al tydelighed på billedet, at hun er blevet mere selvsikker.

Foto: TikTok

"Ærlig talt var de første par uger hårde, da hun forsøger at tilpasse dig til din diæt efter operationen, men det er det hele værd," fortæller hun.

I en anden video, der også er blevet delt på parrets fælles konto på TikTok, er det hendes mand, Selim, der viser sin lige så imponerende forvandling.

I starten af denne video viser Selim også, hvordan han så ud forud for sin operation. På dette billede ser man tydeligt, at han var overvægtig, da man kan se, at hans mave hænger ud over hans boksershorts.

Foto: TikTok

Dernæst klippes der over til et billede, der viser en helt nyt Selim, der ikke blot har tabt sig 50 kg, men som også er blevet tonet, efter at have styrketrænet.

Det er ikke til at komme udenom, at parret har formået at forvandle deres udseende på markant vis, hvorfor de også omtaler sig selv som 'Mr og Mrs 2.0'.

Foto: TikTok

De to videoer er efterfølgende gået viralt, og har ikke blot fået et hav af visninger, men også en lang række kommentarer fra seere, der roser parret for deres flotte forvandling.

"Woooow… Godt klaret," er der blandt andet en seer, der har skrevet, mens en anden blot har kommenteret: "Fantastisk forvandling."

"Wow, det har I gjort godt," skrev en tredje, hvilket blev fulgt op af en fjerde, der skrev: "Wow, hvilken forvandling."

Andre gav udtryk for, at de var blevet meget inspirerede af at se, hvad parret havde formået at opnå efter deres operationer.