Par klagede over prut på fly: Så fik de en rejsekupon på 800 kroner hver

12/09/2023

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock.com
Parret mente, at flyselskabets kompensation var "uacceptabelt".

Mest læste i dag

En flyrejse kan ofte være fyldt med irritationer, fra forsinkelser og overfyldte kabiner til mangel på komfort. Men for et ægtepar, der rejste fra Paris til Singapore med Singapore Airlines, blev deres oplevelse udfordret på en ganske usædvanlig måde.

Parret havde betalt for Premium Economy-sæder i håb om en mere komfortabel og afslappende rejse. Men det, de ikke havde forventet, var at skulle dele række med en terapihund.

Først bemærkede de, at deres uheldige sidemand, en passager ved siden af dem, snorkede voldsomt. Men det skulle vise sig at blive en endnu værre.

Terapihunden, som tilhørte den snorkende passager, begyndte at tage benpladsen og endda savle på det ene af ægteparrets ben.

Situationen tog en endnu mere ubehagelig drejning, da terapihunden angiveligt pruttede, hvilket fik lugten til at brede sig i kabinen og gjorde det 'ulideligt' at være der.

Dette skete halvvejs gennem den 13 timer lange flyvetur, skriver Daily Mail ifølge DinSide.

Flyselskabet tilbød ægteparret at flytte dem til økonomiklassen. Men parret takkede nej, og valgte i stedet flytte til sæderne på rækken foran dem - i håb om, at situationen ville blive bedre.

Efter flyveturen sendte parret en klage til flyselskabet, da de ikke havde hørt noget fra dem i løbet af en uge. Som en form for kompensation modtog de hver en rejsekupon til en værdi af NWD 200, svarende til cirka 800 danske kroner. Det vil sige omkring 1.600 kroner i alt.

Parret var dog ikke tilfredse med dette tilbud og kaldte det "uacceptabelt."

"Vi har ikke fået den oplevelse, vi har betalt for," udtalte de.

En talsmand for Singapore Airlines undskyldte på selskabets vegne og bekræftede, at de ville tage skridt for at forhindre lignende episoder i fremtiden. I tilfælde, hvor kunder, der sidder ved siden af en terapihund, ønsker at blive flyttet, vil flyselskabet hjælpe med at finde nye sæder i samme kabine, såfremt pladsen tillader det.

Anbefalet til dig