Par købte ubeboeligt hus og forvandlede det: I dag ser det helt anderledes ud

Foto: TikTok
Foto: TikTok
Huset var helt ubeboeligt, da parret besluttede sig for at købe det. I dag forholder det sig helt anderledes.

Mest læste i dag

Et kreativt par med en masse gå-på-mod, besluttede sig for at tage chancen og købe et hus, der nærmest var faldefærdigt. Nu har de formået at forvandle det til det perfekte hjem for deres familie.

Chloe Rushworth har delt en video på det sociale medie TikTok, hvor hun viser, hvordan hun og manden har formået at forvandle huset.

I denne video fortæller hun, at det nu er seks år siden, at de overtog huset. Dengang var der ingen andre, der havde den store interesse i at købe huset, da det var stort set ubeboeligt.

Hun sagde, at de faktisk ledte efter deres 'drømmebolig', men de kunne ikke finde den. I stedet købte de et slidt og forladt hus, som de kunne bruge som fundament til at skabe det hjem, de altid har drømt om.

Til en start var Chloe ikke meget for det, men hendes mand fik overbevist hende om, at de kunne forvandle det. Og til sidst gik hun med til, at de skulle give det en chance, hvilket hun naturligvis er glad for i dag.

Parret gik straks i gang med at fjerne tæpper, tapet og efterladte møbler. Dernæst var næste projekt at vælte vægge, så de kunne gøre underetagen mere åben. Ydermere lavede de også en tilbygning.

De formåede også at udnytte, hvad der tidligere var store skabe til at lave toiletter i underetagen. Generelt formåede de at forvandle huset fuldstændig, så det til sidst ikke var til at kende.

Parret boede i huset sammen med deres toårige søn under hele processen, selvom det var tæt på at være 'ubeboeligt' i den første tid. For at spare penge, stod de endda for en stor del af arbejdet selv. De kunne dog trække på deres mere end 12 års erfaring med at renovere huse.

Chloe og hendes mand sigtede efter at færdiggøre hele huset på 18 måneder. Undervejs blev de dog forældre til endnu et barn, ligesom de mistede et familiemedlem. Derfor tog det dem faktisk i alt seks år at blive helt færdige.

Det færdige hus ser uigenkendeligt ud, og Chloe beskriver det som det 'perfekte familiehjem'.

Bagsiden af huset er næsten helt dækket af en stor terrassedør, som fører ud til en stor have. Desuden er der også en terrasse, der nærmest kommer til at virke som en forlængelse af huset, der er perfekt til sommerperioden.

I stuen har parret fundet plads til en stilfuld brændeovn, så de nemt kan holde varmen, når vinteren melder sin ankomst. I køkkenet har de lavet en stor køkkenø, hvorfor der er god plads til alt fra madlavning til socialt samvær med venner og familie.

Chloe siger, at deres færdige hjem er mere, end hun 'nogensinde kunne have forestillet sig'. Derfor lægger hun heller ikke skjul på, at hun er rigtig glad for resultatet.

I kommentarsporet har Chloe og hendes mand fået stor ros for, hvad de har formået at gøre med det nærmest faldefærdige hus, som de flyttede ind i.

"Fantastisk. Jeg flytter gerne ind," skrev en bruger.

"Jeg havde brug for det her! Ved at starte vores egen rejse. Jeg vil have det hele gjort nu, men penge sætter en stopper for det. Det ser dog ud til, at det er ventetiden værd," lød det fra en anden.

Anbefalet til dig