Par kunne ikke indløse Lotto-gevinst på 930.000 kroner: Så valgte de at gemme kuponen her

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Parret fandt et alternativt gemmested til deres Lotto-kupon.

Mest læste i dag

Næsten alle drømmer om at vinde i Lotto, og den drøm går hver uge i opfyldelse for flere heldige asener.

Der har været mange historier om folk, der har været så heldige at vinde en stor sum penge, for så pludselig at miste deres billet.

Desværre er det næsten umuligt at kræve en præmie uden selve billetten, eller i det mindste et billede af billetten, hvor alle detaljerne kan ses.

Et fransk par ville ikke miste deres flotte præmie på godt 120.000 euro (næsten 900.000 danske kroner, red.), så de fandt et ganske usædvanligt sted at opbevare deres billet - og du gætter aldrig, hvor det var.

Ifølge det franske medie Ouest France vandt parret fra byen Ploudalmézeau en præmie på 125.503 Euro (cirka 930.000 kroner, red.) den 30. december. Parret havde spillet de samme numre i fem år, og endelig ramte de en stor jackpot.

Parret kunne dog ikke indløse billetten med det samme, da trækningen fandt sted om aftenen, og de skulle sikre sig, at billetten ikke gik tabt natten over.

I deres forsøg på at opbevare billetten et sikkert sted, endte de med at vælge en trykkoger.

Det virker ikke umiddelbart som det sikreste sted at opbevare en lottokupon, og det lyder faktisk som en ulykke, der venter på at ske, men heldigvis for parret gik der ikke noget galt, og de kunne indløse billetten og deres imponerende præmie dagen efter.

Til Ouest France fortalte parret, hvad de planlægger at gøre med deres gevinster:

"Vi vil gerne tage os tid til at tænke. Vi planlægger at renovere vores hus. At lave om på vores have er også på dagsordenen, men vigtigst af alt, at tage på tur for at skabe uforglemmelige minder."

Anbefalet til dig