Par opdager noget mærkeligt i haven: Da de ser hvad det er, løber det dem koldt ned ad ryggen

07/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Facebook
Det gik hurtigt op for dem, hvad der var sket.

Mest læste i dag

At være presset økonomisk er ikke kun en byrde i hverdagen, men kan også tvinge folk til at træffe nogle hjerteskærende beslutninger.

Især coronapandemien pressede flere folk til at træffe beslutninger, der var yderst vanskelige. 

En af dem, der blev tvunget ud i et næsten umuligt valg, er hunden Lincolns ejer, der blev nødt til at forlade sit hjem i Orlando for at være der for sin familie under pandemien, skriver Bored Daddy.

Derfor valgte han i ren afmagt at binde sin elskede hund Lincoln til naboernes træ med en hjerteskærende besked om at finde ham et nyt hjem.

Naboerne blev forvirrede og chokerede over synet af den bundne Pit Bull og den vedlagte seddel, hvor der stod følgende:

“Jeg rejser til Californien for at være sammen med min mor og bror under denne pandemi. Pas venligst på Lincoln eller find et godt hjem til ham. Jeg stoler på dig med min baby. Undskyld.”

Foto: Facebook

Takket være de omsorgsfulde naboer blev Lincoln overleveret dyrebeskyttelsesgruppen "The Pittie Party of Central Florida (TPPCF)." 

Mayson Jones, der er en af de frivillige, besluttede sig for at tage Lincoln hjem og sørge for, at han ikke følte sig alene uden sin ejer. De tilbragte tid sammen med leg, lange gåture og sjove aktiviteter.

På grund af pandemien blev det udfordrende at finde et permanent hjem til Lincoln, men heldigvis trådte en kvinde ved navn Melanie Anderson til og tilbød hunden et midlertidigt hjem. 

Den forladte hund får nu masser af kærlighed og gode oplevelser, mens man prøver at finde den et hjem til hunden resten af livet.

Anbefalet til dig