Par var lykkelige, da de flyttede ind i deres nye hus - men så kigger de ud i haven

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Først da de havde underskrevet papirerne, fandt de ud af, hvad de gik ind til.

Lige nu læser andre også

En kvinde ved navn April og hendes kæreste var utroligt glade for deres huskøb, men efter de havde underskrevet papirerne, gik det op for dem, hvad de havde lavet.

I haven, der tilhører det hus, de havde købt, ventede der dem nemlig en ganske chokerende overraskelse.

Videoen af, hvad der ventede i haven, kan ses i bunden af artiklen.

April og hendes kæreste havde skrevet under på en ganske utraditionel klausul, da de flyttede: De tidligere ejere tog ikke deres 10-årige hund, Molly, eller familiens kat med, da de flyttede.

"De ville bare ikke have hende," forklarer April Parker forundret på TikTok, hvor hun yderligere forklarede, at de hverken ville have hunden eller katten.

Umiddelbart efter købet skyndte parret sig til deres nye hjem for at tjekke dyrene. I en TikTok-video går April gennem ejendommens have, og her møder hun til sidst hunden Molly, som har været bundet i en snor mellem to træer i haven.

Der havde hun stået i flere dage.

De hjerteløse tidligere ejere havde kun efterladt den firbenede ven med en skål vand og en transportkasse som ly.

Pitbullen, der ligger helt nedslået mellem træerne, kigger først mistænksomt på April. Men da hun hilser på ham med de tårekvalte ord "Skat, du får et nyt hjem", får dyret straks selvtillid og begynder at nærme sig, mens de logrer med halen.

"Vi vil give hende et godt liv," skriver April på TikTok. "Hun vil aldrig blive bundet til et træ og efterladt helt alene igen."

Og parret ser ud til at holde deres løfte, for hunden Molly kommer til at bo hos dem sammen med katten også.

Mens katten foretrækker at bo alene i haven som udekat, nyder hunden Molly at være tæt på sine nye ejere:

"Hun er bogstaveligt talt klistret til vores side", siger April og fortsætter: "Hun holder ikke op med at følge os. Det er så sødt."

Anbefalet til dig