Par var lykkelige for deres lille søn - men en normal septemberdag blev alt ødelagt

09/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Privat
Livet tog en pludselig drejning for den lykkelige familie.

Mest læste i dag

Nogle leder efter kærligheden hele livet, mens andre finder den med det samme.

Allerede som 15-årig mødte Destiny sin fremtidige mand Corey til en fodboldkamp, og siden dengang var de to uadskillelige.

Blot tre år efter deres første møde blev de gift, og de fik derefter hurtigt en søn sammen, som de valgte at kalde for Parker.

Det skriver ABCnews.

Netop som man skulle tro, at de nu var lykkelige, tog livet en chokerende drejning på en skæbnesvanger septemberdag.

Hele familien var ude at køre, da en spritbilist pludselig bragede ind i dem.

Parker døde på stedet, mens Corey kæmpede for livet. Et døgns tid efter sammenstødet stod det dog klart, at han også var gået bort.

Destiny var dermed den eneste overlevende fra ulykken. Hun havde fået en alvorligt hjernerystelse, men som ugerne gik, fik hun det bedre.

En ting, der ikke blev bedre, var hendes sorg. Hun savnede sin elskede mand og søn dybt, og der gik ikke en dag, hvor hun ikke havde dem i tankerne.

Efter episoden, der har givet Destiny ar på sjælen, valgte hun at lave et længere skriv på Facebook. Du kan læse de rørende ord herunder:

“På vej til denne aftale blev min fantastiske mand, som kørte, min dyrebare baby, som jeg stadig ammede ramt næsten frontalt med en for høj hastighed af en spritbilist. Dette er en dato og et tidspunkt, der for altid vil være indlejret i mit hoved. Handlingen af ​​denne ene egoistiske person, der troede, de var "ok" at køre, tog livet af min søde uskyldige 15 måneder gamle søn på bagsædet. Min mand tabte kampen 24 timer senere. Hun ville have en familie til at blive ødelagt.”

“Jeg har fornemmet at skulle finde mig selv. Jeg kendte aldrig den styrke, jeg kunne trække ud, som jeg aldrig vidste, jeg havde. Jeg tror, ​​jeg var i stand til at finde denne styrke gennem bønner og støtte fra mange venner og familie og også en fantastisk enkegruppe, der holdt mig til at vide, at jeg var normal for at føle, det jeg”

“Denne smerte og vores fremtid kunne af alt være forhindret, hvis nogen ville have gået op og stoppet denne egoistiske kvinde fra at drikke og køre bil. Du kan også redde nogens liv! Tillad ikke dine venner og familie at drikke og køre. Vær en advokat! Stå op med mig! Lad os stoppe det her. En er for mange. DRIK IKKE OG KØR!”

Anbefalet til dig