Parkerede på “parkering forbudt” område - Nu flækker internettet af grin over konsekvensen

25/04/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Bilisten lærte på den hårde måde, hvorfor der var parkeringsforbud

Mest læste i dag

Man siger at “nogle regler er til for at blive brudt”. Men måske er det vigtigt at huske på, at mange love og regler også er til for at beskytte borgerne.

Og selvom parkeringspladser kan være svære at få fingrene i, så er det altså en fornuftig idé at gøre som “parkering forbudt” skildringerne beder om - for du kan risikere langt mere end en parkeringsbøde.

Det har en uidentificeret bilist i den amerikanske by Duxbury i staten Massachusetts lært på den hårde måde, skriver det amerikanske medie UPI.com.

Den ukendte - og åbenbart uopmærksomme eller ligeglade - bilist havde nemlig valgt at ignorere “parkering forbudt” skiltet, der var placeret på den lokale strand. I stedet kørte vedkommende om på den anden side af skiltet, og længere ud i sandet, hvor bilen blev efterladt.

Men advarselsskiltet var ikke placeret ude i sandet, for at advare mod parkeringsvagter: sandstranden har nemlig til vane at fuldstændig forsvinde i de hyppige tidevande.

The Duxbury Police Department kunne derfor bringe nyheden om den uheldige parkering på Facebook.

“Vi er informeret om bilen på den vestlige side af broen. Den vil blive fjernet, når tidevandet har trukket sig tilbage” skriver politiet, og deler samtidig et billede af bilen, der befinder sig delvist under havoverfladen. 

Til billedet har en række grinende læsere kommenteret på det spøjse scenarie, med henvendelser som:

“Wow. Man skulle tro at skiltet var placeret der, af en årsag”.

“Til deres forsvar: pilen på skiltet peger nedad”.

“Til salg: hvid Nissan. Nyligt vasket, både ind- og udvendigt”.

Politiet leder fortsat efter bilens ejer. Hvem end der render rundt med bilnøglerne skal formentlig gøre sig klar til en alvorssnak med politiet - og våde bilsæder.