Parterapeut afslører: Brug dette simple trick og bliv mere attraktiv

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du besidder dette, så bliver du med det samme mere attraktiv, mener hun.

Mest læste i dag

Om du så kaster tusindvis af kroner efter makeup eller det helt dyre kluns, så er det ikke ensbetydende med, at du bliver mere attraktiv i øjnene af dine medmennesker.

Vi kender nemlig alle til den kliché, der siger, at det er det, der er indeni, der tæller. En sætning du utvivlsomt har hørt et så vulgært antal gange, at det efterhånden er til at brække sig over.

Men der er bare lige dét. Det bliver det faktisk ikke mindre sandt af.

Parterapeut Claire Law fortæller i hvert fald, at der er især én egenskab, man skal have i sit arsenal, for med ét at blive mere attraktiv.

Men hvad er så den mystiske egenskab, man skal besidde, og som vil sikre, at din kommende date kommer til at savle over dig?

Såmænd bare selvsikkerhed, skriver Metro.

"Hvem vil ikke gerne have sådan en kæreste? En, der ikke konstant søger bekræftelse. En, der er selvsikker, som hverken er omklamrende eller trængende. De har bare deres egne ting kørende, hvilket er virkelig sexet."

Parterapeuten fortæller videre, at hvis man besidder denne egenskab, så får det ubevidst tankerne i gang hos andre mennesker.

Det antyder nemlig at du besidder en hel masse andre positive kvaliteter, som folk kigger efter, når de leder efter livets store kærlighed.

"Det er alt sammen noget, der er med til at bygge et sundt og skønt forhold"

"Selvsikre mennesker har en tendens til at være mere i fred med sig selv. De har sluttet fred med deres styrker og svagheder."

Men hvordan fremstår man så mere selvsikker?

Frygt ej - Claire har svaret.

"Stå oprejst, få øjenkontakt, smil varmt. Lad være med at ryste eller lægge armene over kors - det får dig til at se indelukket og nervøs ud," forklarer hun.

Herefter skal du indlede en såkaldt "afbalanceret samtale" ved at stille din date masser af spørgsmål og samtidig fortælle en masse om dig selv.

Men det er ikke det eneste.

"Vær beslutsom. Hvis din date beder om din mening om noget, så kom da med dem. Lad være med at tøve eller sige 'det ved jeg ikke, hvad synes du?' hele tiden.

"Vær villig til respektfuldt at være uenig. Hvis du har en anden holdning til noget, så forklar stille og roligt, hvorfor du har det sådan. En selvsikker person kan håndtere en lille venlig debat.

"Bestil det, du har lyst til, ikke det, du tror, din date vil have dig til at bestille. Sig fra, hvis du føler dig utilpas."

Men husk, hvis du bruger Claires råd på din næste date - der er en hårfin grænse mellem selvtillid og forfængelighed.

Anbefalet til dig