Paul gav café 2-stjerner af én særlig grund: Så fik han overraskende svar

Af: Thea Andersen

|

15/12/2023

Foto: Instagram / Happy Bunnies
Foto: Instagram / Happy Bunnies
Caféen har efterfølgende fået rost for deres svar på anmeldelsen.

Mest læste i dag

En utilfreds kunde ved navn Paul delte sin mening på Tripadvisor efter sit besøg på den populære café 'Happy Bunnies'. Mens hans overordnede oplevelse var positiv, var der én ting, der ødelagde det for ham.

Det skriver LADbible.

Anmeldelsen på Tripadvisor lød: "Virkelig lækker mad, men hunde er tilladt - ikke for mig! Blandede tanker om denne anmeldelse [...]. Maden var dejlig og så bedre ud end forventet. Dekorationen var skøn, og personalet var hjælpsomt, høfligt og glade ... Alle var glade, og så så jeg en hund på stedet! For mig hører hunde slet IKKE hjemme et sted, hvor der spises."

Selvom maden, betjening og alt andet var godt, kunne Paul ikke komme ud over det faktum, at Happy Bunnies er villige til at lade hunde komme ind.

Caféen bemærkede hurtigt hans kommentar og to-stjernede vurdering på Tripadvisor og delte deres svar på Facebook.

"Vi ramte ikke helt plet hos Paul. Vi har altid været hundevenlige og elsker at møde jeres pelsede familiemedlemmer. I det mindste så maden bedre ud, end han troede! Beklager, Paul, men vi er stadig hundevenlige," skrev 'Happy Bunnies'.

Efterfølgende delte spisestedet endnu et opslag for at undgå eventuel forvirring.

"Efter Paul [...] tænkte vi, at vi ville klare nogle ting, da det virker som om, nogle var 'gået forkert'. Grunden til, at vi delte anmeldelsen, var, fordi vi kun fik 2 stjerner, selvom vi havde gjort det 'fantastisk', udelukkende baseret på, at vi tillader hunde. Selvfølgelig omfavner vi, at folk har ret til deres egen mening [...]. Vi følte bare, at det var lidt 'hårdt'," skrev caféen og tilføjede:

"Disse anmeldelser kan være skadelige for en lille virksomhed [...]. Anmeldelsen blev efterladt på en offentlig platform for 'enhver mand og hans hund' at læse [...]. Vi har altid været hundevenlige og har annonceret dette faktum, plus vi har et skilt udenfor butikken [...]. Husk bare at være venlige mod hinanden. Tak til dem, der støtter os, vi fortsætter med at byde jeres pelsede babyer velkommen."

Foto: Facebook (Skærmbillede)

Brugere på de sociale medier roste 'Happy Bunnies' for deres svar på anmeldelsen.

"Jeg kan ikke vente med at komme og besøge og bringe min pelsbaby. Jeg vidste ikke, at I var hundevenlige, men takket være Pauls anmeldelse ved jeg det nu!," lød det fra en bruger, mens en anden skrev:

"Pawfekt formuleret."

Anbefalet til dig