Pavestolte Kate deler helt særligt minde

20/11/2020

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Hertuginde Kate deler nu et helt særligt minde med offentligheden.

Mest læste i dag

Hertuginde Kate har nu delt et helt særligt minde, som hendes tre børn - prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis - har lavet til deres oldeforældre. 

De tre royale børn gjorde nemlig deres oldeforældre, dronningen og prins Philip, meget glade, da de forærede dem et både farverigt og håndlavet kort for at fejre regentparrets 73-års bryllupsdag. Nu deler den stolte mor Kate Middleton et billede af den søde hilsen med resten af verden. 

Det fortæller den engelske avis The Mirror

Dronningen og prins Philip giftede sig i Westminster Abbey den 20. november 1947 og fejrer deres jubilæum på slottet Windsor Castle, hvor de tilbringer den anden nedlukning, som England netop nu er i gang med.

Kreativ bryllups-hilsen

Parret 73-års bryllupsdag blev markeret ved at dele et officielt billede af dem, der åbnede kort fra familie og venner. 

Og særligt kortet fra tre af deres oldebørn vakte glæde, fortælles det. Kortet bærer et stort 73 på forsiden. Derudover et det farverigt og viser, at oldebørnene har taget sig god tid med tuscherne. 

Sådan ser den farverige hilsen ud. Foto: Kensington Royal

Det fik hertuginde Kate til at dele billedet på sin egen Instagram, så resten af verden også kunne se den hilsen, som gjorde regentparret glade. Udover billedet skriver Kate, der selv står til at blive dronning en dag. 

"Ønsker en meget lykkelig bryllupsdag til Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Hertugen af ​​Edinburgh!"

Parret mødtes i 1934 ved brylluppet mellem prinsesse Marina af Grækenland og Danmark og prins George, hertugen af ​​Kent.Ved deres bryllup havde dronningen otte brudepiger, inklusive hendes søster prinsesse Margaret.

 

 

 

Anbefalet til dig