Pensionist fik uventet gestus: Nu hyldes Aldi-medarbejder verden over

04/10/2022

Thea Andersen

Foto: Shutterstock
En kvinde blev forbløffet under en indkøbstur i Aldi.

Mest læste i dag

Roné Bouwer Baxendell blev så forbløffet over en Aldi-medarbejders gestus, at hun har delt sin oplevelse på de sociale medier. Det skriver Mirror.

I et opslag skrev Roné Bouwer Baxendell følgende:

"I dag i Aldi i Towcester var der en ældre dame foran mig i køen, som blev ved med at tjekke, hvor meget hver varer kostede. Lang historie kort; beløbet kom til at overstige, det hun havde, og bad om, at visse varer blev krediteret.

Kassemedarbejderen sagde, at det kun er £1, noget over, jeg betaler det for dig."

At give penge til en fremmed, som mangler, er svær at anskue som andet end en uselvisk gestus. Og det bliver kassemedarbejderen nu hyldet for.

"Da det blev min tur, sagde jeg 'sikke en dejlig ting at gøre', og svaret var 'vi kæmper alle i øjeblikket, og vi skal have noget at spise'," fortalte Roné Bouwer Baxendell, som fortsatte:

"Vil du gerne vide, hvorfor min Aldi er speciel, og hvorfor jeg tager dertil? Dét er derfor."

Udover at hylde kassemedarbejderen, har det fået mange til at dele lignende oplevelser.

"Vi havde faktisk en ældre kunde for et par uger siden i tårer, da prisen på æg var steget, og hun ikke havde råd," skrev en kvinde, hvortil en anden skrev:

"Jeg har engang fået en kassedame til at betale, hvad jeg ikke kunne. Ikke mange mennesker gør det længere. Der er et par gode mennesker derude."

Anbefalet til dig