Pensionistpar vandt utallige gange i Lotto: Udnyttede særligt smuthul i systemet

Udland
Foto: Shutterstock
For pensionistparret handlede det aldrig om penge.

Lige nu læser andre også

Jerry og Marge Selbee har vundet i Lotto utallige gange.

Det har naturligvis indbragt dem mange millioner, men faktisk er det svært at gætte, hvis du ser deres beskedne hjem i Evart i Michigan, hvor de har boet i 65 år.

Alligevel er det nok ikke det, du undrer dig mest over. Det er nok det faktum, at de har vundet flere gange i Lotto. Siden parret gik på pension i 2003 har de levet et bemærkelsesværdigt liv takket være deres unikke tilgang til lotterispil:

"Det handlede bare om simpel matematik. Enhver kunne have gjort det", forklarer Jerry ifølge 9now.

Jerry, der altid har været god til tal, opdagede et smuthul i et lottospil ved navn WinFall.

Når jackpotten nåede 5 millioner dollars (cirka 34 millioner kroner, red.) og ikke blev vundet, blev pengene fordelt til dem med færre vindertal.

Jerry indså, at dette øgede værdien af mindre gevinster betydeligt. Så hver gang det så ud til, at hovedpræmien ikke ville blive vundet, købte de masser af billetter.

Dette sikrede dem små, men mange gevinster, hvilket akkumulerede til store beløb. Selv da WinFall lukkede i deres stat, fortsatte de deres strategi i Massachusetts.

Deres strategi vakte mistanke hos efterforskere, men parret gjorde intet ulovligt – de spillede bare spillet strategisk.

"Man behøvede ikke være heldig for at vinde, man skulle være uheldig for at tabe," siger han.

Der er endda lavet en film om deres historie, 'Jerry and Marge Go Large', med Bryan Cranston i hovedrollen som Jerry. Filmen understreger, at det for Jerry og Marge ikke handlede om pengene, men om spillets spænding og at være sammen.

Selv efter at have tjent deres formue, har Jerry og Marge ikke ændret meget ved deres livsstil.

De har primært brugt pengene på deres børnebørn og oldebørns uddannelse, mens de selv nød det lille krydderi af spænding og formålet, som lotterispillet gav dem i deres pensionisttilværelse.

Anbefalet til dig