Pige blev hånet for sit udseende: 20 år senere får hun den ultimative hævn

Udland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Pigen blev mobbet for sit udseende.

Lige nu læser andre også

Nogle gange er det ikke nemt at være anderledes og skille sig ud fra mængden. Det kan især være svært for børn, som ofte bliver mobbet, hvis de skiller sig ud på nogen måde.

Da Pooja Ganatra blev født i Mumbai, kunne hendes forældre ikke tro deres egne øjne. Begge er fra Indien, men deres datter var slet ikke som dem.

Pooja så ud som om hun kom fra Irland. Med hendes røde hår, grønne øjne, lyse hud og fregner var alle forbløffede over hendes udseende.

Det var en hård start på livet for Pooja. Hun blev drillet meget i skolen, og hun forstod hurtigt, at hun var anderledes i de andre elevers øjne.

Hun måtte ikke lege med de andre børn, fordi de troede, hun havde en sygdom. Flere gange kom hun grædende hjem fra skole, fordi de andre børn havde mobbet hende.

Gennem hele sin barndom havde Pooja lave tanker om sig selv og havde det dårligt med sit udseende. Men det ville snart ændre sig.

Til Facebook-siden  Humans of Bombay fortæller Pooja om sin usikkerhed, og hvordan hun håndterede den. Hun siger, at det ændrede sig, da hun begyndte at rejse og udforske verden.

”Langsomt begyndte jeg at indse, at det var en gave ikke at være som alle andre. Ingen kunne nogensinde glemme mig,” skriver Pooja på Facebook-siden “Humans of Bombay” og fortsætter:

"Jeg er stolt af at stå op for mig selv og ikke lade nogen få mig ned. Jeg elsker mig selv, og jeg griner altid så hårdt, jeg kan, af folk, der stirrer på mig. Jeg er ligeglad med om folk dømmer mig efter mit udseende. Jeg har travlt med at elske mig selv, så jeg har ikke tid til dem."

Anbefalet til dig