Pige blev mobbet med sit udseende i skolen - men se så, hvordan hun ser ud i dag

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
I dag er hun voksen og tjener penge på sit ydre.

Lige nu læser andre også

En kvinde, der blev mobbet meget med sit udseende som barn, har nu taget den ultimative hævn.

I dag tjener kvinden, som hedder April Opal, nemlig penge på sit udseende og er en succesfuld model.

Det skriver The Mirror.

I dag tjener hun lidt over 250.000 kroner om måneden på sit smukke ydre, men alligevel er der nogen, der kommer med negative kommentarer, hvilket bringer hende tilbage til skoletiden, hvor hun blev mobbet.

Den 19-årige brite skulle oprindeligt have været på universitetet, men så vendte hun på en tallerken, og nu tjener hun styrtende på at sælge sexede billeder af sig selv.

“Jeg tror aldrig, jeg kommer til at vænne mig til det faktum, at jeg bliver betalt for, hvordan jeg ser ud, fordi jeg var et oprigtigt grimt barn. Jeg blev ubønhørligt mobbet for at være et grimt barn... Jeg var en oprigtig underligt barn, og efterhånden som jeg blev ældre, blev det aldrig rigtig bedre… Jeg var overvægtig, og jeg tog ikke makeup på og alt det lort," udtalte hun til The Daily Star.

I dag er hun blevet robust og skyder med skarpt tilbage på dem, der skriver dårlige ting om hende, men dermed ikke sagt, at skoletiden er glemt:

“Så ja, det er faktisk lidt mærkeligt, det er som om, at jeg konstant venter på, at alle andre faktisk siger 'vi joker, vi kan ikke lide, hvordan du ser ud, og vi synes virkelig, at du stadig er så underlig, at barn'.”

Herunder kan du se, hvordan hun ser ud i dag:

Anbefalet til dig