Pige gjorde grin med hjemløs mand: Så gav moren hende den ultimative straf

09/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Morens straf har delt vandene på de sociale medier.

Mest læste i dag

Langt størstedelen af alle forældre har et mål om at lære deres børn, at man skal have respekt og empati for andre mennesker.

Dog er det ikke altid lige let, og derfor må der nogle gange tages hårdere ‘straffe’ i brug, så børnene lærer lektien. 

Det er i hvert fald den filosofi en mor fulgte, da hendes datter havde været respektløs over for en hjemløs.

Det skriver Sosialnytt via et opslag på Reddit.

Moren forklarer i opslaget, at hendes to piger på 16 og 14 år altid havde opført dig pænt og være høflige over for fremmede, men en dag var den yngste datter, Jessica, yderst ubehøvlet over for en hjemløs mand:

“Hold op med at bede mig om penge, du kan tjene dine egne penge, hvis du ikke var så doven og brugte den smule, du havde på alkohol”, sagde Jessica den hjemløse mand ifølge morens Reddit-opslag.

Moren var naturligvis skuffet over sit datter opførsel, og derfor valgte hun at give sin yngste datter en lektie for livet:

“Jeg låste døren til hendes soveværelse, så hun ikke kunne komme ind, jeg satte et skilt op, hvor der stod: Ferielukket. Så slog jeg et telt op i haven og fyldte det med tæpper og den sovepose, jeg brugte, da jeg camperede i Norge.”

Derefter blev Jessica stillet overfor et ultimatum, der hed, at hun enten skulle sove ude i en enkelt nat eller aflevere sin mobiltelefon. Hun valgte at sove i telt natten over.

“Om morgenen klagede hun over, hvor forfærdeligt det var at vågne op på en kold madras og blive ved med at blive vækket af fugle. Efter at have trøstet hende, spurgte jeg hende, om hun ville gøre det hver dag som den hjemløse”, skriver moderen videre i opslaget.

Efter at Jessica havde oplevet en nat som hjemløs, gik det op for hende, hvad hun havde gjort, og hun valgte derfor at gøre en god gerning:

"Det gjorde noget ved hende. I eftermiddag kom jeg hjem fra arbejde, og Jessica lavede et stort måltid, som hun ville give til de hjemløse, der bor i nærheden af ​​vores hus. Jeg var stolt af, hvordan hun vendte situationen til noget positivt.”

Straffen virkede altså akkurat som den skulle, men historien her har nu igangsat en debat på internettet, hvor der diskuteres, hvorvidt moren gik for langt for at lære sin 14-årige pige en lektie.

Anbefalet til dig