Pinligt øjeblik: Donald Trump forsøger at få sin hustru til at smile

Udland
Donald Trump er ikke altid lige heldig. I går blev han fanget i et pinligt øjeblik, som blev foreviget på video. Foto: Shutterstock.
Under et besøg på det katolske universitet i USA i Washington DC, forsøgte Donald Trump at få sin førstedame til at smile. Melenia virkede dog ikke til at gide.

Mest læste i dag

Melania Trump gjorde et smertefuldt og tilsyneladende halvhjertet forsøg på at smile under en fotosession med sin mand. Mere kunne det ikke blive til, selvom Donald Trump ihærdigt forsøgte.

Et meget lille smil

Under en fotosession forsøgte ​​Donald Trump at rette på Melania og instruere hende i at hun skulle smile. Det faldt dog ikke i god jord hos Melania, og hun fortrak nærmest ikke en mine. Det skriver The Mirror

Melania så synligt utilfreds ud efter sin mands anmodning. Det var under et besøg af helligdommen St. John Paul II ved det katolske universitet i Amerika i Washington DC.

I modsætning til Melania virkede Trump glad, og han kom med godt humør og blinkede med et stort, tandigt grin.

Melania havde et strålende smil, da hun talte med sin mand under ceremonien, men så snart han vendte ryggen til, faldt hendes udtryk straks.

Andre pinlige optrin

Melania har før været i situationer, hvor hun ikke har virket helt tilfreds med sin mand. Ved en kampagneturnering i Orlando-Melbourne International lufthavn i Florida, var den også gal.

Mens hun talte med folkemængderne, kom hendes mand op bag sig og rørte ved hende på armen, hvilket fik Melania til at ryste, da hun følte præsidentens hånd på huden.

Trumps tur til helligdommen i tirsdag blev foretaget under modstand.
 
Før de ankom fordømte ærkebiskoppen af ​​Washington, Wilton D Gregory, præsidenten for at have beordret godkendelse af fredelige demonstranter med gummikugler.

Trump er altså i modvind – og det er ikke kun på hjemmefronten.

 

 

Anbefalet til dig