Pitbull uden snor stormer mod skrigende barn, og derefter opdager ejeren den frygtelige grund

15/05/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Facebook
Der findes ingen dårlige hunde, måske bare dårlige ejere, der ikke formår at lære deres pelsede kæledyr den rette adfærd. Når en hund bliver mishandlet, er det ikke usædvanligt, at de bliver aggressive, men det er igen sjældent hundens skyld.

Mest læste i dag

Blandt alle hunderacer anses pitbulls for at være blandt mest voldelige. Deres dårlige rygte er et resultat af menneskers behandling af dem.

De har været brugt til hundekampe så længe man kan huske tilbage, men pitbullen i denne historie beviser, at denne opfattelse er helt forkert.

Historien blev delt af en kvinde ved navn Stacie Rae English, søsteren til en pitbullejer, som har hunden Hurley.

Foto: Facebook

I en tekst til Love what Matters Facebookside forklarede Stacie, at hendes bror Shelby gik tur med Hurley omkring kl. 22 og slap ham løs uden snor, så han kunne løbe rundt, da de hørte en ung dreng skrige.

"Med min bror tæt bag sig så han Hurley tage en hugorm væk fra den lille dreng og slynge den rundt, senere viste det sig, at han havde dræbt den. Den lille dreng løb hen til sin mors bil og kørte væk så hurtigt, at min bror ikke kunne få nogen information om den lille dreng. (Vi antager, at fordi de kørte så hurtigt, at han var blevet bidt og blev kørt til skadestuen) Min bror ringede derefter til dyrekontrol, og politiet i Highland Village dukkede op for at undersøge situationen," skrev Stacie.

"De bad om at se på Hurley for at se, om han var blevet bidt. Til min brors overraskelse blødte han, havde en hævet hals og skummede fra munden. De fandt to bidmærker i hans overlæbe. Shelby skyndte sig med Hurley til Denton Animal Emergency Hospital, hvor han blev natten over, så de kunne kontrollere hans blodkoagulationsevne flere gange i løbet af natten."

Heldigvis blev Hurley sendt hjem og har det fint, bortset fra det hævede ansigt.

Foto: Facebook

"Det blev senere opdaget, at den lille dreng var stødt på et hugormerede, og det er meget sandsynligt, at Hurley forhindrede drengen i at blive bidt, eller måske at blive bidt flere gange. Vi prøver stadig at finde ud af, hvem den lille dreng er, og sikrer os, at han har det godt."

"Her er vores helte-pitbull. Jeg vil gerne have, at hans historie kommer rundt for dem, der dømmer hans race." lyder det slutteligt i opslaget.

Vi er glade for, at alt gik godt for både Hurley og drengen, han reddede.