Pludselig bryder brand ud på fin restaurant: Gæster må flygte fra stedet

Foto: Twitter
Foto: Twitter
Pludselig brød en brand ud på en fin restaurant, hvilket medførte, at gæster måtte flygte fra stedet.

Mest læste i dag

MNKY HSE London, der er en populær og fornem restaurant i Mayfair i London, dannede rammerne om en rædselsvækkende oplevelse for en række gæster.

I en video, der er blevet delt på de sociale medier, kan man se, hvordan en brand pludselig bryder ud på restauranten, mens gæsterne febrilsk forsøger at komme væk fra stedet.

Ifølge LADbible måttet intet mindre end 300 personer evakueres fra restauranten, mens fem brandbiler og omtrent 35 brandfolk blev sendt ud for at få branden under kontrol.

Desuden lyder det, at en mand og en kvinde blev behandlet af en ambulance på stedet, men ingen er kommet alvorligt til skade i forbindelse med branden.

"Brandmænd blev kaldt ud til en brand på en restaurant på Dover Street i Mayfair," lyder det fra brandvæsenet i London.

"Julepynt inde i bygningen var blevet antændt og var blevet slukket, før brandfolkene nåede frem."

"Omkring 300 mennesker blev evakueret af personale på stedet, og der blev gennemført en systematisk gennemgang af ejendommen for at sikre, at ingen var inde i den ved ankomsten."

Restaurantens personale formåede derfor selv at slukke for branden, der opstod, da en juledekoration pludselig blev antændt. Dog måtte to personer behandles på stedet.

"En mand og en kvinde blev behandlet på stedet af London Ambulance Service. Dover Street var lukket, mens mandskab arbejdede for at gøre stedet sikkert," lyder det også.

"Brandvæsenet blev tilkaldt klokken 21.40, og hændelsen var forbi for brandmændene klokken 22.18."

"Fem brandbiler og omkring 35 brandmænd fra Soho, Lambeth, Kensington og Chelsea deltog. Årsagen til branden bliver undersøgt."

MNKY HSE (udtales Monkey House, red.) er en moderne latinamerikansk restaurant og bar, der befinder sig gemt bag en diskret indgang på Dover Street i London.

Anbefalet til dig