Politi hastet ud til gymnasie: Stopper bevæbnet mand

Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Alarmen gik på gymnasiet, og politiet mødte hurtigt op.

Mest læste i dag

Fredag morgen udspillede et dramatisk scenarie sig på en grundskole i Petershagen, beliggende øst for Berlin i distriktet Märkisch-Oderland, da politiet anholdt en bevæbnet mand på skolens område.

Hændelsen, der hurtigt eskalerede til en fuld alarmtilstand, resulterede i en omgående reaktion fra både politi og redningspersonale.

Det skriver adskillige tyske medier, heriblandt MOZ.de.

Alarmen blev udløst omkring kl. 7.17, efter en ansat på skolen rapporterede at have set en bevæbnet mand på stedet.

Handlingen førte til, at skolebygningen, hvor nogle lærere, skolepersonale samt ansatte i en gartnerivirksomhed allerede var mødt ind, blev evakueret. Specialstyrker blev tilkaldt for at ransage området og sikre, at ingen var i umiddelbar fare.

Den mistænkte, en 22-årig mand udstyret med en blank pistol og en kniv, blev overmandet af beredskabstjenesterne i nærheden af skoleområdet.

Under anholdelsen kom den unge mand lettere til skade, mens en politibetjent også led en skade på hånden.

De studerende var endnu ikke ankommet til skolen på tidspunktet for hændelsen. Som en forholdsregel blev skolen lukket for dagen, og undervisningen aflyst, mens politiet fortsatte deres søgning efter eventuelle medgerningsmænd og yderligere farekilder.

Det lokale politi er nu i fuld gang med at efterforske hændelsen for at klarlægge motivet bag den unge mands handlinger. Indtil videre er der ikke offentliggjort detaljer omkring hans bevæggrunde, og samfundet venter spændt på yderligere oplysninger.

Opdateres...

Anbefalet til dig