Politi standser bil fyldt med narko: Så gør de et overraskende fund på bagsædet

25/05/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Det var mere end bare narkotika, politiet beslaglagde under anholdelsen

Mest læste i dag

En uventet overraskelse ventede politiet fra Glasgow, Skotland, da de stoppede en bil med stoffer til en værdi af over 80.000 dkk på motorvej M74 tidligere i år. 

Men det var ikke det eneste de fandt. Mens betjentene undersøgte bilen, blev deres opmærksomhed pludselig rettet mod bagsædet, hvor en usædvanlig passager ventede - et lille lam.

I en usædvanlig vending af begivenheder blev lammet, der så ud til at være ved "dødens dør", taget i forvaring af en lokal landmand. Efter at have modtaget mælk, vitaminer og varme kom lammet hurtigt på benene igen og kom i bedre humør.

Politiet kunne spore lammet tilbage til sin ejer gennem øremærket og returnerede det til Kirsty Mair, en 25-årig kvinde, der driver North Lanrigg Farm sammen med sin far, Robin. Kirsty og hendes far blev overraskede, da de fandt ud af, at det lille lam var deres, da politiet ankom til gården.

Lammet fik straks navnet "Pablo", inspireret af den berygtede colombianske narkobaron Pablo Escobar. Kirsty Mair fortalte, at hun opdagede lammet på sociale medier, hvor Police Scotland havde delt et billede og beskrivelse af det.

"Da jeg så billedet, tænkte jeg, at det lignede et af mine lam," sagde hun.

Denne bemærkelsesværdige hændelse viser, at selv politiet kan blive overrasket af uventede passagerer, der gemmer sig på bagsædet af en bil. For lammet Pablo blev det en tur fra kriminelle aktiviteter til et nyt hjem på North Lanrigg Farm, hvor det nu får den pleje og opmærksomhed, det fortjener.

Foto: Police Scotland