Politiet efterlyste mand på Facebook: Pludselig kommenterede han selv på opslaget

Udland
Foto: Facebook/Politi
Foto: Facebook/Politi
Politiet havde efterlyst en mand på Facebook, da han pludselig selv kommenterede på opslaget.

Lige nu læser andre også

Det sker ofte, at politiet tager de sociale medier i brug, når de skal efterlyse personer. Det er både tilfældet, hvis de er efterlyst for en forbrydelse og hvis de er forsvundet.

I dette tilfælde var en mand ved navn Kieran efterlyst for en forbrydelse. Politiet havde ikke selv haft held med at finde ham, og besluttede derfor at efterlyse ham på Facebook.

Efter at have delt deres opslag, gik der ikke længe, inden han selv kommenterede på det. Her rettede han på deres information om hans hjemby. Desuden skrev han, at han ville 'melde sig selv mandag'.

I opslaget havde North Wales Police Gwynedd North delt et par billeder af den omtalte mand. Desuden bad de offentligheden om hjælp til at finde ham, skriver LADbible.

"Eftersøgt | Har du set Kieran? Kieran, 29, oprindeligt fra Anglesey, er i øjeblikket eftersøgt på arrestordre. Han er kendt for at have forbindelser til Caernarfon, Bangor og Holyhead," skrev politiet i deres opslag.

"Hvis du har set ham eller har oplysninger om hans opholdssted, så kontakt politiet via vores hjemmeside eller ved at ringe 101."

Da politiet delte dette opslag, havde de næppe regnet med, at den efterlyste mand selv ville kommentere på opslaget. Ikke desto mindre var det netop, hvad der skete.

Foto: Facebook

I sin kommentar skrev Kieran, at han skulle bruge et par dage mere til at få orden i sine 'sager'.

"Kære North Wales Police. Jeg melder mig selv på mandag. Jeg ved, at jeg sagde i dag, men jeg skal have orden i mine sager. Jeg har det godt og er i sikkerhed. Jeg har ikke begået kriminalitet. Der er ingen fare for offentligheden, så der er ikke behov for, at betjente leder efter mig," skrev han.

Men det var faktisk ikke det eneste, han skrev i sin kommentar. Han tog sig nemlig også tid til at rette på politiet.

"Nåh ja. Jeg er ikke oprindeligt fra Anglesey," tilføjede han.

Politiet var naturligvis hurtige til at reagere på kommentaren fra Kieran. Her skrev de, at han skulle melde sig selv samme dag. Ligeledes undskyldte de for at have taget fejl af hans fødeby.

"Kære Kieran. Tak fordi du tog kontakt til os. Vi undskylder for at tro, at du var fra Anglesey," skrev de, og fortsatte:

"Vi ville sætte pris på, hvis du kunne vise dig selv for en betjent eller på politistation i dag. Det kan vi ikke gøre mandag."

Selvom han venligt blev bedt om det, var det ikke nok til at få Kieran til at ændre mening. Han skrev tilbage, at han først ville dukke op på en politistation mandag.

"Jeg vil hellere holde mig til den oprindelige anmodning. Vi ses på mandag," skrev han, og forklarede samtidig, at de ellers måtte komme og finde ham.

Anbefalet til dig