Politiet er ét stort spørgsmålstegn: Varevogn fundet på taget af busstoppested

Foto: Facebook
Foto: Facebook
“Det er ét stort mysterium," forklarer ordensmagten.

Mest læste i dag

Plounéventer, en malerisk by i hjertet af Bretagne, blev scenen for en forbløffende hændelse, der hurtigt blev samtaleemnet både lokalt og på internettet.

Beboerne stod over for et puslespil, da de opdagede en hvid varevogn parkeret på et sted, hvor ingen forventede den – ovenpå et busstoppested på Place de l'Eglise.

"Det er et totalt mysterium. Vi ved, hvem der ejer køretøjet, men vi ved ikke, hvordan det kom dertil, og især hvorfor,” udtalte kaptajn Christophe Laval til Voltage, mens han spekulerede over den usandsynlige placering af køretøjet.

Tilfældet udløste en bølge af spekulationer online, hvor folk foreslog alt fra moderne kunstinstallationer til en ny, innovativ reklamestrategi. Men gendarmeriets efterforskning afslørede, at virkeligheden var langt mere jordnær, om end ikke mindre overraskende.

Det viste sig, at en "kommerciel tvist" var roden til det usædvanlige syn, med en strid mellem ejeren af varevognen og en anden part over selve køretøjet.

I et anfald af frustration, og uden en dråbe alkohol involveret – til manges overraskelse – anvendte gerningsmanden en pallevogn til at løfte bilen op på busskuret som en dramatisk gestus.

Mysteriet, der havde holdt både lokale og sociale medier gætter i dagevis, fandt sin opklaring, men efterlod stadig befolkningen i Plounéventer med en historie, de sent vil glemme.

Gendarmeriets indsats for at løse gåden blev mødt med lettelse, da de endelig kunne fjerne varevognen og genoprette normaliteten – eller i det mindste så normalt, som tingene kan blive efter en sådan begivenhed.

Anbefalet til dig